Prof. Dr. Dursun Akdemir'den Şifa'ya Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Prof. Dr. Dursun Akdemir'den Şifa'ya Ziyaret

Prof. Dr. Dursun Akdemir\'den Şifa\'ya Ziyaret

22.Dönem Iğdır Milletvekili ve TBMM İdare Amirliği de yapan Genel Cerrah Prof.Dr.Dursun Akdemir, Özel Erzurum Şifa Hastanesi'ne nezaket ziyaretinde bulundu.

09.10.2013 12:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

22. Dönem Iğdır Milletvekili ve TBMM İdare Amirliği de yapan Genel Cerrah Prof. Dr. Dursun Akdemir, Özel Erzurum Şifa Hastanesi'ne nezaket ziyaretinde bulundu.

Akdemir, şifa hastanesi başhekimlik makamında hastane Başhekimi Opr. Dr. Sabahattin Dalga tarafından karşılandı. Başhekimlik makamında gerçekleşen nezaket ziyaretinde Başhekim Sabahattin Dalga hastanenin kuruluş süreci hakkında bilgi vererek, Erzurum Şifa Hastanesi'nin 2005 yılında hizmete girdiğini, 110 hasta yatak kapasitesiyle yüzde 90 doluluk oranıyla bölgenin tek özel hastanesi olduğunu söyledi.

Şifa Hastanesi'nin "A" Kalite hastaneler arasında olmakla birlikte, batıdaki özel hastanelerle karşılaştırıldığında çok pahalı bir hastane olmadıklarını kaydeden Dalga, "Şifa Hastanesi'nin sağlık üniversitesi kurmak için de gerekli çalışmaların yürütüldüğünü, olumlu cevap alınması durumunda Erzurum'a yeni bir üniversite kazandırmak için heyecanla bekliyoruz." dedi.

Şifa Hastanesi'nin Erzurum başta olmak üzere bölge insanına güzel hizmetler vermesinden dolayı duyduğu memnuniyeti ifade eden, Prof. Dr. Dursun Akdemir de "Bende sağlık sektöründe uzun yıllar hizmet verdim, yöneticilik yaptım. Sağlık sektörü pahalı bir sektör. Bu pahalı sektörü buraya kazandıranları gönülden kutluyorum. Bugün öğreniyorum ki Şifa Hastanesi birde üniversite kurmak düşüncesinde, Erzurum'a Teknik Üniversitesi'nden sonra Sağlık Üniversitesi'de çok yakışır. Açılacak üniversitenin bölümleri arasında "Aile Sağlığını Koruma" bölümünü de açarsanız tadına doyum olmaz. Çünkü bu bölüme Türkiye'nin çok ihtiyacı var." dedi.

Gerçekleşen ziyarette Akdemir'le dönem arkadaşı olan Genel Cerrah Prof. Dr. Durkaya Ören'de hazır bulundu. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Prof. Dr. Dursun Akdemir'den Şifa'ya Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement