Protokol Atakum'da Horon Tepti - Son Dakika
Yerel

Protokol Atakum'da Horon Tepti

Karadeniz müziği tutkunları Atakum Yalı Kafe’de gerçekleştirilen Yayla Uşakları adlı televizyon programında unutulmaz dakikalar yaşadılar.

18.01.2015 14:47

Karadeniz müziği tutkunları Atakum Yalı Kafe'de gerçekleştirilen Yayla Uşakları adlı televizyon programında unutulmaz dakikalar yaşadılar.

Atakum Belediyesi Yalı Kafe'de gerçekleşen ve AKS TV'de yayımlanan Yayla Uşakları adlı programa Samsun Valisi İbrahim Şahin, Atakum Kaymakamı Ali Bakoğlu, Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Turan Çakır, Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, AK Parti Atakum İlçe Başkanı Ömer Faruk Şahin, Atakum Belediye Meclis Üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Karadeniz müziği eşliğinde iki saat süren programda Samsun Valisi İbrahim Şahin selamlama konuşması yaptı. Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı'nın da davetlilere seslenmesinin ardından davetliler doyasıya eğlenceye start verdi.

Programa katılan Samsunlu Şair Duygu Hacıosmanoğlu, Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı'ya kitabını hediye ederek, Atakum ilçesinin güzellikleriyle bir şair için büyük bir ilham kaynağı olduğunu söyledi. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Protokol Atakum'da Horon Tepti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement