PTT'nin Kuruluşunun 172. Yıl Dönümü - Son Dakika
Son Dakika Logo

PTT'nin Kuruluşunun 172. Yıl Dönümü

19.10.2012 18:01

Amasya Valisi Abdil Celil Öz, PTT Başmüdürü Ziya Başıaçık ve personelini makamında kabul etti.

Amasya Valisi Abdil Celil Öz, PTT Başmüdürü Ziya Başıaçık ve personelini makamında kabul etti.

PTT'nin kuruluşunun 172. yıl dönümü nedeniyle Atatürk Anıtı'na çelenk koyan PTT çalışanları daha sonra Amasya Valisi Öz'ü makamında ziyaret etti.

Ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Öz, PTT'nin hizmet açısından ülkemizin önemli değişim yaşayan kurumlarından biri olduğuna dikkati çekti.

Köklü bir kurum olan PTT'nin 172 yıldır bütün değişim ve gelişim sürecini başarılı bir şekilde aşarak hizmetlerine devam etmesinin önemli olduğunu vurgulayan Öz, "İletişim araçlarının değişmiş olması ve böyle bir süreci iyi bir yönetim anlayışıyla hem hizmet mekanlarını modernize ederek hem de hizmet kalitesini geliştirerek geçirmesi ve daha iyi günlere ilerlemesi PTT açısından çok büyük bir gelişme" diye konuştu.

Amasya PTT Başmüdürü Başıaçık'ın kurumun çalışmaları ile ilgili Öz'e bilgi vermesinin ardından ziyaret sona erdi.

Muhabir: Fatih Mehmet Kürkçü

Yayıncı: Orhan Topal - AMASYA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel PTT'nin Kuruluşunun 172. Yıl Dönümü - Son Dakika


Advertisement