Pülümür'de Karla Mücadele Çalışmaları - Son Dakika
Son Dakika Logo

Pülümür'de Karla Mücadele Çalışmaları

19.02.2015 17:13

Tunceli'nin Pülümür ilçesinde, karla mücadele çalışmalarının aralıksız sürdürüldüğü bildirildi.

Tunceli'nin Pülümür ilçesinde, karla mücadele çalışmalarının aralıksız sürdürüldüğü bildirildi.

Belediye Başkanı Müslüm Tosun, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Pülümür'ün kış mevsinde en çok kar yağışı alan ilçelerden bir olduğunu söyledi.

Vatandaşların kar yağışından dolayı mağdur olmaması için belediyenin kısıtlı imkanlarına rağmen karla mücadele çalışması yürüttüklerini belirten Tosun, şöyle devam etti:

"Belediyemiz bünyesinde iki kepçemiz bulunuyor ancak biri biraz eski olduğu için sadece bir kepçemizi aktif kullanabiliyoruz. Sokaklardan temizlediğimiz karı, kamyonlarla ilçe dışına taşımak zorunda kalıyoruz. Bu da belediyemizi maddi anlamda sıkıntıya sokuyor. İl Özel İdaresi veya karayollarından müsait oldukça araç talep ediyoruz. İl afet ve Acil Durum Müdürlüğü'nün karla mücadelede kullanabilmemiz için yakıt desteği oldu. Karla mücadele çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Pülümür'de Karla Mücadele Çalışmaları - Son Dakika


Advertisement