Rehber Öğretmenlerden "Gönül Elleri Çarşısı"Na Destek - Son Dakika
Son Dakika Logo

Rehber Öğretmenlerden "Gönül Elleri Çarşısı"Na Destek

26.03.2013 10:55

"Gönül Elleri Çarşısı"'na destek verecek.

Tuzla'daki rehber öğretmenler, belediyenin

"Gönül Elleri Çarşısı"'na destek verecek.

Tuzla Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, "Mutlu Aile" projesinin gönüllü rehber öğretmenleri, Gönül Elleri Çarşısı ile ihtiyaç sahibi öğrenciler arasında köprü vazifesi görecek.

Tuzla Milli Eğitim Müdürü Neşat Yayla, Belediye Başkanı Şadi Yazıcı'nın eşi Fatma Yazıcı ile ilçede görev yapan rehber öğretmenler bir araya geldi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Yayla, toplantıda yaptığı konuşmada, belediyeyle başarılı projelere imza attıklarını ifade ederek, Belediye Başkanı Şadi Yazıcı'ya eğitim kurumlarına yaptığı katkılardan dolayı teşekkür etti.

Belediye Başkanı Şadi Yazıcı'nın eşi Fatma Yazıcı da ihtiyaç sahibi çocukların tespiti ve irtibatın sağlanması konusunda rehber öğretmenlerden destek istedi.

Gönül Elleri Çarşısı'nın herkese ulaşmayı amaçladığını belirten Yazıcı,

"Özellikle çocuklarımızın eğitimine önem veriyoruz ve hiçbir çocuğumuzun eğitiminin yarım kalmamasını arzuluyoruz" ifadesini kullandı. - İSTANBUL

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Rehber Öğretmenlerden 'Gönül Elleri Çarşısı'Na Destek - Son Dakika


Advertisement