Rektör Battal'dan Başarılı Sporcuya Altın - Son Dakika
Yerel

Rektör Battal'dan Başarılı Sporcuya Altın

Rektör Battal\'dan Başarılı Sporcuya Altın

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi (YYÜ) Rektörü Prof. Dr. Peyami Battal, başarılı sporcularını makamında kabul ederek altınla ödüllendirdi.

01.04.2016 17:01

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi (YYÜ) Rektörü Prof. Dr. Peyami Battal, başarılı sporcularını makamında kabul ederek altınla ödüllendirdi.

Üniversite Sporları Federasyonu'nun Muğla Marmaris'te düzenlediği Kickboks Türkiye Şampiyonası'nda 67 kiloda Türkiye birincisi olan YYÜ öğrencilerinden Bulut Haykır, 60 kiloda Türkiye üçüncüsü olan Remzi Uyar ve 54 kiloda Türkiye üçüncüsü olan M. Emin Erbaş, Rektör Prof. Dr. Peyami Battal'ı makamında ziyaret etti. YYÜ'nün başarılı sporcularını makamında kabul eden Rektör Battal, öğrencilerin elde ettiği başarıyla gurur duyduklarını ifade ederek, "Biz öğrencilerimizin Türkiye birinciliği de dahil elde ettikleri başarı nedeniyle üniversite olarak çok mutluyuz. YYÜ yönetimi olarak sporcularımıza her anlamda destek verdik ve vermeye de devam edeceğiz. Ben öğrencilerimizi canı gönülden kutluyorum" dedi.

Rektör Battal, birer cumhuriyet altınıyla ödüllendirdiği öğrencilerden dünya şampiyonluğu beklediğini de söyledi.

Ziyarette YYÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Demirel, Genel Sekreter Doç. Dr. Yusuf Uzun, SKSD Daire Başkanı Kemal Demir, SKSD Şube Müdürü Devlet Yiğit ve sporcuların antrenörü Suat Kurnaz hazır bulundu.

Marmaris'te düzenlenen ve 68 üniversiteden 600 sporcunun katıldığı şampiyonada Türkiye birincisi olan YYÜ sporcusu Bulut Haykır, Dünya Üniversiad Oyunları'nda Türkiye'yi ve üniversiteyi temsil edecek. - VAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Rektör Battal'dan Başarılı Sporcuya Altın - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement