Rektör İddialı Konuştu - Son Dakika
Son Dakika Logo
Son Dakika Uygulamayı yükle! YÜKLE

Rektör İddialı Konuştu

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle
Rektör İddialı Konuştu

Ordu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Haluk Kefelioğlu, "Bana Destek Verilip de 4 Yılda Üniversiteyi Belli Bir Noktaya Getiremezsem, Benden Hesap Sorsunlar" Dedi.

Ordu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Haluk Kefelioğlu, "Bana destek verilip de 4 yılda üniversiteyi belli bir noktaya getiremezsem, benden hesap sorsunlar" dedi.

Fatsa'da yayınlanan Yenihaber Gazetesi çalışanları ve köşe yazarlarını kabul eden Ordu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Haluk Kefelioğlu, Ordu'nun üniversiteyi çok istediğini belirterek, "Ordu istiyor, Ordu destek veriyor, önümüze engel koymuyor ve önümüzü açmaya çalışıyor. Ordu ilinin üniversite kavramı üzerinde çok fazla bilgisi olmadığı için ne yapacağını da çok iyi bilmiyor. Ben 4 yıl sonra bu üniversiteyi nereye getirmek istiyorum, kısa vadede neler yapacağım, orta vadede neler yapacağım ve uzun vadede neler yapacağımla ilgili çalışmalara başladım. Bunları yaparken halktan, siyasilerden ve sivil toplumdan beklentilerim neler. Bana gerekli destek verilip de ben de üniversiteyi belli bir noktaya getiremediysem, bana hesap sorun. Yok bana destek verilmezse de kimse bana hesap soramaz" diye konuştu.

Yenihaber Gazetesi sahibi Yavuz Selim Eser, Ordu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Haluk Kefelioğlu'na bir buket çiçek takdim etti.

(MY-SA)

15.06.2007 13:29 TSİ

Kaynak: İHA