Rektör Polat'tan Malazgirt İlçesine Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Rektör Polat'tan Malazgirt İlçesine Ziyaret

Rektör Polat\'tan Malazgirt İlçesine Ziyaret

MUŞ (İHA) – Muş Alpaslan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fethi Ahmet Polat, Malazgirt ilçesinde çeşitli ziyaretlerde bulundu.

10.04.2015 13:34

MUŞ (İHA) – Muş Alpaslan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fethi Ahmet Polat, Malazgirt ilçesinde çeşitli ziyaretlerde bulundu.

İlk olarak Malazgirt Meslek Yüksekokulu'na (MYO) geçen Rektör Polat, burada MYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Adem Akkuş tarafından karşılandı. Kampüs alanında gezerek, faaliyetler hakkında bilgi alan Rektör Fethi Ahmet Polat, daha sonra sınıfları gezerek öğrencilerle sohbet etti. Rektör Polat, ardından Malazgirt Kültür Merkezi'nde yapılan Kutlu Doğum Haftası programına da katıldı. Burada programın açılış konuşmasını yapan Rektör Prof. Dr. Fethi Ahmet Polat; Peygamberimizi anlamanın öneminden bahsederek, "Bu kutlu haftayı, Peygamberimizin bize getirdiği güzellikleri ve ümmet olma bilincinin ne denli önemli olduğunu anlamanın bir vesilesi kılalım" diye konuştu.

Ümmet olmanın ancak kardeş olmakla olacağının altını çizen Rektör Polat, bu bağlamda Malazgirt MYO'nun öğrenci ve personeliyle birlikte Malazgirtlilere emanet olduğunu, ayrıca üniversitenin geliştirilmesinde kendilerine destekçi olmalarını istedi.

Programın ardından Rektör Polat; Malazgirt Belediyesi Eş Başkanı Halis Coşkun, kurum amirleri ve Malazgirt'te şubeleri olan STK temsilcileri ile öğretmenevinde bir araya geldi. - MUŞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Rektör Polat'tan Malazgirt İlçesine Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement