Rektör Remzi Gören Kız Öğrenci Yurdu'nu İnceledi - Son Dakika
Yerel

Rektör Remzi Gören Kız Öğrenci Yurdu'nu İnceledi

Rektör Remzi Gören Kız Öğrenci Yurdu\'nu İnceledi

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Rektörü Prof. Dr. Remzi Gören, Gediz Meslek Yüksekokulu Kampus alanı içerisinde inşaatı tamamlanan 500 yatak kapasiteli Kredi ve Yurtlar Kurumu (YURT-KUR) Gediz Kız Öğrenci Yurdu’nu inceledi.

11.05.2016 11:26

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Rektörü Prof. Dr. Remzi Gören, Gediz Meslek Yüksekokulu Kampus alanı içerisinde inşaatı tamamlanan 500 yatak kapasiteli Kredi ve Yurtlar Kurumu (YURT-KUR) Gediz Kız Öğrenci Yurdu'nu inceledi.

Dumlupınar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Remzi Gören ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şükrü Şentürk'e, Gediz İlçe Kaymakamı Avni Kula, Gediz Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Hamdi Melih Saraoğlu, Gediz Belediye Başkan Vekili Hikmet Vuran, okul idarecileri ve öğretim görevlilerinden oluşan heyet eşlik etti.

Dumlupınar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Remzi Gören ve beraberindeki heyet, 2 yatakhane ve bir sosyal tesisten oluşan yurt kompleksi hakkında YURT-KUR Gediz Kız Öğrenci Yurdu Müdürü Songül Korkmaz'dan bilgi aldı.

Rektör Prof. Dr. Remzi Gören, 2016-2017 Akademik eğitim-öğretim yılı öncesi hizmete girmesi beklenen YURT-KUR Gediz Kız Öğrenci Yurdunda yaptığı incelemelerini tamamladıktan sonra yerleşkeden ayrıldı. (MA-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Rektör Remzi Gören Kız Öğrenci Yurdu'nu İnceledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement