Rize Belediyesi'nde Müdürler Toplantısı Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Rize Belediyesi'nde Müdürler Toplantısı Yapıldı

Rize Belediyesi\'nde Müdürler Toplantısı Yapıldı

Rize Belediyesi'nde müdürler toplantısı gerçekleştirildi.

23.10.2013 17:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Rize Belediyesi'nde müdürler toplantısı gerçekleştirildi.

Belediye Başkanı Halil Bakırcı başkanlığında, Sahipsiz Hayvanlar Rehabilitasyon Merkezi'nde yapılan toplantıya, belediyenin birim müdürleri katıldı.

Sahipsiz Hayvanlar Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Mehmet Rakıcı, merkezin çalışmaları hakkında ve hayvanlar üzerinde yapılan işlemlere ilişkin bilgi sundu.

Başkan Bakırcı, 2009 yılında oluşturulan merkezde, yaklaşık bin 800 sokak köpeğinin kısırlaştırıldığını ve gerekli aşı işlemlerinin yapıldığını söyledi.

Sokakta zarar gören ve tedaviye ihtiyacı olan 400 hayvanın tedavi edildiğini belirten Bakırcı, "Hayvanlarımıza zarar vermeden yapmış olduğumuz uygulama ile sokak hayvanlarımızı zararsız hale getirerek, bulundukları ortama geri bırakıyoruz. Tedavi ettiğimiz hayvanların kulağına küpe takarak işaretliyoruz. Küpesiz olan hayvanları ise vatandaşımızın ihbarı üzerine yakalıyor ve gerekli işlemleri yapıyoruz" dedi.

Bakırcı, başkanlığı döneminde herhangi bir köpek ısırması vakası yaşanmadığını vurgulayarak, şunları kaydetti:

"Bunun nedeni ise hayvanlarımızın bakımının periyodik olarak yapılmasıdır. Köpek sahibi olmak isteyen vatandaşlarımız, merkezimizden istediği hayvanı seçip evinde, bahçesinde bakabiliyor. Bu işlemi yapan kişilerden belediyemiz tarafından hiç bir ücret talep edilmemektedir. Görevini en güzel şekilde yerine getiren veteriner işleri müdürümüz ve ekip arkadaşlarıma teşekkür ediyorum." - Rize

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Rize Belediyesi'nde Müdürler Toplantısı Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement