Rize'de Elektrik Kesintisi - Son Dakika
Yerel

Rize'de Elektrik Kesintisi

Rize\'de Elektrik Kesintisi

Çoruh Elektrik Dağıtım AŞ, Rize'de 24 Ocak Cumartesi günü bazı mahalle ve köylerde programlı elektrik kesintisi uygulayacak.

21.01.2015 10:27  Güncelleme: 10:48

Çoruh Elektrik Dağıtım AŞ, Rize'de 24 Ocak Cumartesi günü bazı mahalle ve köylerde programlı elektrik kesintisinin uygulanacağını bildirdi.

Çoruh Elektrik Dağıtım AŞ'den yapılan yazılı açıklamada, programlı yol yapım çalışmaları kapsamında 24 Ocak Cumartesi günü merkez ilçeye bağlı Dağınıksu ve Hamidiye Mahalleleri ile Pnarbaşı ve Taşlık köylerine 08.00 ile 15.00 saatleri arasında, elektrik verilemeyeceği ifade edildi.

Açıklamada, kesintiden kaynaklı yaşanabilecek olumsuzluklara karşı vatandaşların gerekli tedbirleri alması istendi. - Rize

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Rize'de Elektrik Kesintisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement