Şabanözü Belediyesi'nden Yıldırım'a 'Kardeşlik' Teklifi - Son Dakika
Yerel

Şabanözü Belediyesi'nden Yıldırım'a 'Kardeşlik' Teklifi

Şabanözü Belediyesi\'nden Yıldırım\'a \'Kardeşlik\' Teklifi

Yıldırım Belediyesi'nin her geçen gün kardeş belediyesi artıyor.

12.06.2012 14:25

Yıldırım Belediyesi'nin her geçen gün kardeş belediyesi artıyor. Yurt içinden ve dışından birçok belediye ile kardeş belediye olarak, güçlü ilişkiler kuran Yıldırım Belediyesi ile kardeş belediye olmak için Şabanözü Belediye Başkanı Ali Çapcı da başvurdu.

Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin'i makamında ziyaret eden Çankırı'ya bağlı Şabanözü Belediye Başkanı Ali Çapcı, Başkan Keskin'i ve Yıldırım'daki hizmetleri yakından takip ettiklerini belirtti. Başkan Keskin'le, Yıldırım'ı ve Şabanözü ilçesini konuşan Başkan Ali Çapcı, Yıldırım'la kardeş belediye olmak istediklerini bunun için de Başkan Özgen Keskin'e gelerek, dilekçe verdiklerini söyledi. Başkan Çapcı, "Yıldırım, birçok ilçeye örnek olabilecek bir yerleşim yeri. Başkanımız Özgen Keskin, ilçeye çok güzel hizmetler yapmış. Biz de Şabanözü Belediyesi olarak, Yıldırım'la kardeş şehir olarak iki ilçe arasında dostluk köprüleri kurmak ve karşılıklı hizmet alışverişinde bulunmak istiyoruz" diye konuştu.

Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin, Şabanözü Belediye Başkanı Ali Çapcı'ya ziyaretlerinden ötürü teşekkür ederek, vermiş oldukları kardeş şehir dilekçesini ilk meclis toplantısında gündeme alınacağını, Şabanözü Belediyesi ile Yıldırım'ın kardeş belediyesi olmasının kendisini de mutlu edeceğini belirtti.

(MŞ)

12.06.2012 14: 00: 00

TSI

NNNN - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Şabanözü Belediyesi'nden Yıldırım'a 'Kardeşlik' Teklifi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement