Sadık Kar'dan, Zgc'ye Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Sadık Kar'dan, Zgc'ye Ziyaret

Sadık Kar\'dan, Zgc\'ye Ziyaret

Yerel seçimler kapsamında Saadet Partisi Zonguldak Belediye Başkan adayı Sadık Kar ve beraberindekiler, Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Derya Akbıyık ve yönetimini ziyaret etti.

14.03.2014 16:23

Yerel seçimler kapsamında Saadet Partisi Zonguldak Belediye Başkan adayı Sadık Kar ve beraberindekiler, Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Derya Akbıyık ve yönetimini ziyaret etti.

Ziyarette konuşma yapan Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Derya Akbıyık, "Saadet Partisi ilimiz için önemli bir partidir. Kurumsal bur partidir. Uzun yıllardır hizmet, görev yapan bir partidir. Yerel seçimler öncesi hem bizlerle hem de bugün genel bir değerlendirme yapacaksınız. Sizleri de takip ediyoruz, başkanlık çalışmalarını takip ediyoruz. Ben tekrar yönetim kurulu adına şahsınızda sizlerin hem de yöneticilere çalışmalarınızda başarılar diliyorum" dedi.

Ardından ziyarette konuşma yapan Saadet Partisi Zonguldak Belediye Başkan adayı Sadık Kar ise "Seçimlere bu kadar yaklaştığımız dönemde de bütün sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ediyoruz. Bugünde bu kapsamda sizleri ziyaret ediyoruz. Seçime yaklaştık, herkesin her adayın Zonguldak için yaptığı, söylediği sözler var. Aslında bütün partiler Zonguldak'ın problemlerini biliyor, bütün partiler Zonguldak'ın problemlerinin çözümünü de biliyor. Ama bugüne kadar bu sözleri daha önce veren teşkilatların tamamıyla seçime giriyoruz. Daha öncede verdiler. Bu sözleri iktidara geldiler yapmadılar. Bütün teşkilatlar için söylediğimiz bir şey var. Maalesef çözümü iş başına geldiği zaman gerçekleştirmeye mecalleri yok ya da o dik duruşu gösteremiyorlar. Geldikleri zaman nedense başka şeylerle uğraşıp çözümler hep çözümsüz olarak kalıyor ve Zonguldak bugün bu kadar kaos, bu kadar iç içe problemi olan ve geri bırakılmış bir kent olmasına sebebiyet verdiler. Saadet Partisi olarak iktidara geldiğimiz her yerde bütün problemleri öncelik sırasına göre mutlaka çözüme kavuşturduk ve mutlaka iktidarda olduğumuz dönemde bu çözümleri çözümsüzlükten kurtardık. İnsanlarda rahatladı, rahat yaşayacağı ortamlara kavuştu. Bunu Zonguldak'ta da yaparız. Bunu yapmak için çok büyük uğraşlara, çok büyük sözlere gerek yok. Yapılacak işler herkes tarafından söylendiği gibi belli. Belki 25 seneden beri Zonguldak'ta biz yapacağız diyenler Zonguldak'ın hiçbir problemini çözme konusunda hizmet namına duvarına bir çivi çakmadılar. Biz bunu gördük, herkeste bunu gördü. Şimdi insanların yüzde 45'i kararsızdır. Bu kararsız insanlar bundan önceki seçimleri kesinlikle kararlı olarak sandık başına gidiyorlardı. Bugün yüzde 45 kararsızsa artık kendi partilerine olan güvenleri sarsıldığı demektir. Bugün Zonguldak'ta ve Türkiye'deki bütün teşkilatlar için söylüyorum. Hizmet makamına gelip de hizmet sözü veren ve sözü yapan tek parti olmuştur Saadet Partisi. Bugün Zonguldak'ta seçime giren bütün partiler içerisinde Saadet Partisi seçilebilecek her hangi bir parti konumunda değildir artık, bugün Saadet Partisi hizmet almak için bütün seçmenin mecburiyetten oy verecekleri bir parti konumundadır. Bu mecburiyet insanları ancak gerçekten saadete, yaşanabilir Zonguldak'a ulaştıracaktır" diye konuştu. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sadık Kar'dan, Zgc'ye Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement