Safranbolu Belediye Başkanı Aksoy Gazetecilerle Bir Araya Geldi - Son Dakika
Yerel

Safranbolu Belediye Başkanı Aksoy Gazetecilerle Bir Araya Geldi

Safranbolu Belediye Başkanı Aksoy Gazetecilerle Bir Araya Geldi

Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy, gazeteciler ile yaptığı sohbette, Safranbolu ‘da ramazan ayının çok daha güzel ve anlamlı yaşandığını, bununla birlikte eski ramazanları yaşatabilmek için çeşitli etkinlikler gerçekleştirdiklerini söyledi.

19.06.2015 14:56

Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy, gazeteciler ile yaptığı sohbette, Safranbolu 'da ramazan ayının çok daha güzel ve anlamlı yaşandığını, bununla birlikte eski ramazanları yaşatabilmek için çeşitli etkinlikler gerçekleştirdiklerini söyledi.

Başkan Aksoy, "Mübarek Ramazan ayının ülkemize, memleketimize hayırlı uğrulu olmasını temenni ediyorum. Ramazan ayı manevi yönü ağırlıklı olan, temizlenme, rahmete erme, merhamete ulaşma ayı demektir. Safranbolu Belediyesi olarak Ramazan ayı süresince bir dizi etkinlikler planladık. Öncelikle şunu belirteyim; bizim ramazan ayı içerisinde gerçekleştirdiğimiz etkinlikler, asla ramazan eğlenceleri değildir. Ramazan bir eğlence ayı değildir, bir etkinlik ayıdır. Hangi etkinlik? Hayır hususundaki etkinlikler. Hayıra çağıran, hayırı ön plana geçiren bir ay demektir. Bizlerde yapmış olduğumuz bu ramazan etkinliklerinde bu hayıra yönelen hususları gündeme getirmeye gayret ediyoruz. Yine Ramazan ayı boyunca halkımızla birlikteliği sağlamak, iftar zahmetinde yeterince imkanı olmayan, zamanı olmayan ve birlikte olmayı arzu eden vatandaşlarımız için ramazan iftarlarımız bu gün başlıyor. Hayır sever vatandaşlarımız Belediyemize başvurarak iftar vermeyi istediklerini dile getiriyor ve taleplerini iletiyorlar. Bizlerde bu bağlamda arada köprü vazifesi görüyoruz. Yine mahallelerimizde de hemşerilerimiz ile birlikte olacağız. İnşallah her yıl katılımın biraz daha yoğun olduğu ramazan etkinliklerimiz ve iftarlarımız ile eski komşuluk ilişkilerimiz de canlanmış olacak" dedi.

DENETİMLER SÜRECEK

Özellikle Ramazan ayı içerisinde ekipler tarafından denetimlerin aralıksız süreceğini ifade eden Başkan Aksoy, Ramazan ayı boyunca gıda üzerine üretim yapan yerlerde gramajdan, etikete, hijyene kadar denetimlerin devam edeceğini de belirtti. - KARABÜK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Safranbolu Belediye Başkanı Aksoy Gazetecilerle Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement