Safranbolu Yemeniciler Çarşısı'nda 16 Dükkan Kiraya Verilecek - Son Dakika
Yerel

Safranbolu Yemeniciler Çarşısı'nda 16 Dükkan Kiraya Verilecek

Karabük İl Özel İdaresi, mülkiyeti kendilerine ait olan Safranbolu ilçesindeki Yemeniciler Çarşısı'nda boş hale bulunan 16 dükkanı kiraya vereceğini bildirdi.

13.01.2012 16:09

Karabük İl Özel İdaresi, mülkiyeti kendilerine ait olan Safranbolu ilçesindeki Yemeniciler Çarşısı'nda boş hale bulunan 16 dükkanı kiraya vereceğini bildirdi.

Özel İdarenin yazılı açıklamasında, kiraya verilecek dükkanların 3 yıllığına ve metre karesinin 7 bin liradan ihaleye çıkacağı belirtildi.

Çarşının, 1661 yılında Sadrazam Köprülü Mehmet Paşa tarafından ayakkabı üretimi içim yaptırıldığının anlatıldığı açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Mülkiyeti İl Özel İdaremize ait Safranbolu Yemeniciler Çarşısı (Arasta Çarşısı)'ndaki 16 adet dükkan 'Safranbolu ve Yöresinde Unutulmaya Yüz Tutmuş El Sanatlarının Devamının ve tanıtımının Sağlanması Projesi' kapsamında bu projeye katılanlara metre karesi 7 bin liradan 3 yıllığına 1 Şubat 2012'de yapılacak ihalede pazarlık usulü ile kiraya verilecektir. İhale yeri İl Özel İdaresi İl Encümen Toplantı Salonu. İhale saat 14.00'da yapılacak. İhale ile ilgili şartname mesai saatleri dahilinde Karabük İl Özel İdaresi Emlak ve İstimlak Müdürlüğünden 10 lira karşılığı satın alınabilir ve aynı adreste görülebilir. İhaleye girmek isteyenler şartnamede belirtilen hususları yerine getirmek zorundadır."

- KARABÜK

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Safranbolu Yemeniciler Çarşısı'nda 16 Dükkan Kiraya Verilecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement