Sağlık Çalışanlarından Vali Kürklü'ye Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Sağlık Çalışanlarından Vali Kürklü'ye Ziyaret

Sağlık Çalışanlarından Vali Kürklü\'ye Ziyaret

Burdur’da sağlık çalışanları 14 Mart Tıp Bayramı kapsamında Burdur Valisi Hasan Kürklü’yü makamında ziyaret etti.

13.03.2015 17:05

Burdur'da sağlık çalışanları 14 Mart Tıp Bayramı kapsamında Burdur Valisi Hasan Kürklü'yü makamında ziyaret etti. Ziyarette, Burdur Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op.Dr. Reha Sermed Aygören, Halk Sağlığı Müdürü Sevinç Sütlü, İl Sağlık Müdür Yardımcısı Dr. Alper Teker ve Sağlık çalışanları yer aldı.

Vali Hasan Kürlü, kendisini ziyaret eden sağlık çalışanlarına teşekkür ederek, karanfil takdim etti. Sağlık hizmetinin parayla ölçülecek bir hizmet olmadığını belirten Burdur Valisi Hasan Kürklü, sağlık çalışanlarına yapılan şiddetin önlenmesi için yasal değişikliğe gerek kalmadan toplumun, sağlık çalışanlarının önemini bilmesi gerektiğini söyledi.

Sağlık Bakanlığının daveti ile bir toplantıya katıldıklarını Vali Hasan Kürklü'ye aktaran Op.Dr. Reha Sermed, "Toplantının sağlık çalışanına şiddet bölümünde ise saldırı şüphesinde, saldırganın güvenlik güçleri tarafından 24 saat gözaltında tutulması söylendi. Eğer saldırganlar birden fazla kişiyse en az 72 saat gözaltında tutulması yönünde tedbir alındığı açıklandı" dedi. - BURDUR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sağlık Çalışanlarından Vali Kürklü'ye Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement