Sağlık İçin Hareket Ettiler - Son Dakika
Yerel

Sağlık İçin Hareket Ettiler

Sağlık İçin Hareket Ettiler

Türkiye Sağlıklı Beslenme ve Hareketli Hayat Programı kapsamında Sakarya Halk Sağlığı Müdürlüğü ve Akyazı Halk Sağlığı Müdürlüğü yürüyüş programı düzenledi.

24.02.2014 10:40

Türkiye Sağlıklı Beslenme ve Hareketli Hayat Programı kapsamında Sakarya Halk Sağlığı Müdürlüğü ve Akyazı Halk Sağlığı Müdürlüğü yürüyüş programı düzenledi.

Akyazı İlçe sağlık müdürlüğü bahçesinde Beden öğretmeni Özcan Bulut tarafından katılımcılara yaklaşık 15 dakikalık kültürfizik hareketi yaptırmasının ardından Akyazı Kenan Sofuoğlu parkına yürüyüş başladı.

Sakarya Halk Sağlığı Müdürlüğü ve Akyazı Belediyesince ortaklaşa düzenlenen "Sevdiklerimizle Sağlıklı Yaşama Yürüyoruz" etkinliğine Sakarya Halk Sağlığı Müdürü Dr. Aydın Erdoğan, Akyazı İlçe Sağlık Müdürü Dr. Gülşah Yılmaz, Bulaşıcı Olmayan Hastalıklar Şube Müdürü Dr. Yaprak Demir, Akyazı S.A.B.A.H Derneği, Akyazı karate takımı ile vatandaşlar katıldı.

Sakarya Halk Sağlığı Müdürü Dr. Aydın Erdoğan'ın yürüyüş öncesi yaptığı konuşmada, "Sağlık bakanlığımız 2014 yılını hareket yılı yürüyüş yılı olarak ilan etmesinden dolayı bugün sevdiklerimizle birlikte yürümeyi hedefledik. Bugün toplumumuza vereceğimiz mesaj daha çok yürüyerek sağlıklı olacağımızı bildirmek. Her yaştan vatandaşımızla birlikte bu güzel Sakarya gününde yürüyeceğiz. Çocuklar daha istekli gelecekten daha ümitliyiz" dedi.

Akyazı Kaymakamı Kamuran Mustafa Ballı, Akyazı Belediye Başkanı Yaşar Yazıcı yürüyüşe katılanları Kenan Sofuoğlu aile parkında karşıladı.

Akyazı belediyesi karate takımı Kenan Sofuoğlu aile çay bahçesinde muhteşem bir gösteri ile katılımcıların beğenisini kazandı. Etkinlik, Akyazı Belediyesi tarafından çeşitli ikramların verilmesi ile son buldu. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sağlık İçin Hareket Ettiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement