Şahinbey Belediye Sporlu Güreşçiler Başarıya Doymuyor - Son Dakika
Yerel

Şahinbey Belediye Sporlu Güreşçiler Başarıya Doymuyor

Şahinbey Belediye Sporlu Güreşçiler Başarıya Doymuyor

Türkiye Güreş Federasyonu tarafından düzenlenen Yıldızlar Grekoromen Türkiye Güreş Şampiyonası’na katılan Şahinbey Belediye Spor Güreşçisi Ekrem Öztürk ve Ali Kasım Taşdemir birinci olurken, Mustafa Şahin, Kemal Oymak ve Kutluay Kalemlioğlu ise üçüncü oldu.

12.03.2014 14:01

Türkiye Güreş Federasyonu tarafından düzenlenen Yıldızlar Grekoromen Türkiye Güreş Şampiyonası'na katılan Şahinbey Belediye Spor Güreşçisi Ekrem Öztürk ve Ali Kasım Taşdemir birinci olurken, Mustafa Şahin, Kemal Oymak ve Kutluay Kalemlioğlu ise üçüncü oldu.

Türkiye Güreş Federasyonu tarafından 07-09 Mart 2014 tarihleri arası Bursa'da düzenlenen Yıldızlar Grekoromen Türkiye Güreş Şampiyonası'nda Şahinbey Belediyesi Spor Kulübü'nden 54 kilogramda Ekrem Öztürk ve 63 kilogramda Ali Kasım Taşdemir birinci, 58 kilogramda Mustafa Şahin, Kemal Oymak ve 76 kilogramda Kutluay Kalemlioğlu ise üçüncü oldu.

Grekoromen Stil Yıldız Erkekler Türkiye Güreş Şampiyonası'nda takım klasmanında ise 57 puanla İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü birinci, 46 puanla Gaziantep ikinci, 38 puanla İstanbul Güreş İhtisas üçüncü oldu.

Başarılarından dolayı teknik heyet ve sporcuları kutlayan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, "Şahinbey Belediye Gençlik ve spor kulübü olarak Voleybol, Masa Tenisi, Ampute Futbol ve her branşta başarılı bir sezon geçiriyoruz. Güreş takımımız da bizim çok önem verdiğimiz bir takım. Kısa sürede önemli başarılar elde etmeye başladılar. Genç sporcularımızın başarısı, çocukların, gençlerin güreş sporuna yönelmesini de sağlıyor. Başarılarından dolayı tüm oyuncularımızı ve teknik heyeti kutluyorum. Kulüp yönetimi olarak diğer branşlarda olduğu gibi güreş takımımıza da desteğimiz hep sürecektir" dedi. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Şahinbey Belediye Sporlu Güreşçiler Başarıya Doymuyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement