Şahinbey İlçesinde Yapılan 5. Ramazan Şenlikleri Büyülüyor - Son Dakika
Yerel

Şahinbey İlçesinde Yapılan 5. Ramazan Şenlikleri Büyülüyor

Şahinbey İlçesinde Yapılan 5. Ramazan Şenlikleri Büyülüyor

Şahinbey Belediyesi tarafından düzenlenen 5. Ramazan Şenlikleri’nde sahne ala ‘Gözyaşı geceleri’ grubu sahnelediği gösterilerle katılımcıları büyüledi.

12.07.2014 12:46

Şahinbey Belediyesi tarafından düzenlenen 5. Ramazan Şenlikleri'nde sahne ala 'Gözyaşı geceleri' grubu sahnelediği gösterilerle katılımcıları büyüledi.

Şahinbey Parkı'nda yapılan etkinliğe Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu ve binlerce vatandaş katıldı. Akşam saatlerinde başlayan etkinlikler gece geç saatlere kadar devam etti. Sahne alan 'Gözyaşı geceleri' ekibi izleyenleri adeta büyüledi. Ramazan ayının maneviyatının anlatıldığı gösterilerde semazenlerde sahne aldı. Görsel efektlerin de kullanıldığı gecede katılımcılar unutulmaz anlar yaşadı.

Programın sonunda Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu'na büyük bir ilgi gösteren vatandaşlar düzenlenen etkinliklerden dolayı teşekkür etti. Başkan Tahmazoğlu vatandaşların istekleri doğrultusunda etkinlikleri yaptıklarını belirterek, "Ramazan ayı içinde Şahinbey Belediyesi olarak Ramazan ruhu ve manasına uygun programlar yapmaya çalışıyoruz. 20 ayrı mahallemizde ramazan etkinlikleri düzenledik. Ayrıca Şahinbey Parkında da 10, 11, 12 ve 13 Temmuz tarihlerinde de yine ramazan etkinlikleri düzenliyoruz. Görüldüğü gibi her yıl olduğu gibi vatandaşlarımız ilgi ve alakası çok fazla. Bu yıl 5 beşincisini düzenliyoruz ve artık vatandaşlarımızın taleplerini de çok iyi biliyoruz. Onların talepleri ve Ramazanın ruhuna uygun program ve etkinliklerle Ramazan ayını güzel bir şekilde geçirmeyi çalışıyoruz. Tabi bu programları yapmadan önce bazı anketler yapıyoruz ve tamamen onların talep ve isteklerine cevap vermeye çalışıyoruz. Vatandaşlarımızın gece geç saatlere kadar bu programları büyük bir heyecanla takip etmesinin sebebi de onların talep ettiği etkinlikleri yapmamızdan kaynaklanıyor. Gecenin geç saatlerine kadar çoluk çocuk bütün vatandaşlarımız etkinliklere katılıyor. Katılan bütün vatandaşlarımıza ve emeği geçen çalışanlarımıza teşekkür ediyorum" dedi. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Şahinbey İlçesinde Yapılan 5. Ramazan Şenlikleri Büyülüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement