Salihli Ticaret ve Sanayi Odası'ndan Birliğe Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Salihli Ticaret ve Sanayi Odası'ndan Birliğe Ziyaret

Salihli Ticaret ve Sanayi Odası\'ndan Birliğe Ziyaret

Salihli Ticaret ve Sanayi Odası, (STSO) bir süre önce seçimleri gerçekleştirilen Sağ ve Sol Sahil Sulama Birlikleri'ni ziyaret etti.

12.10.2012 11:12

Salihli Ticaret ve Sanayi Odası, (STSO) bir süre önce seçimleri gerçekleştirilen Sağ ve Sol Sahil Sulama Birlikleri'ni ziyaret etti.

Salihli Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Özbaş, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Recep Gür, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İlhan Körezli, Yönetim Kurulu Üyesi Osman Vural Sağ Sahil Sulama Birliği Yeni Başkanı İbrahim Çelikkaya'yı ve Sol Sahil Sulama Birliği Başkanı Ali Gürsoy'u makamında ziyaret ederek, yeni görevlerinde başarı diledi.

Ziyaretlerde konuşan Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Özbaş, "Her iki birliğimizin de seçimleri kısa bir süre önce tamamlandı. Artık seçimler geride kaldı. Salihli için oldukça önemli olan bu iki birliğimizin önemli projeler kapsamında faydalı çalışmalarda bulunacaklarına inanıyoruz. Oda yönetimi olarak Sağ ve Sol Sahil Sulama Birlikleri'nin yeni başkanlarına görevlerinde başarılar diliyoruz" diye konuştu. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Salihli Ticaret ve Sanayi Odası'ndan Birliğe Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement