Samsun'da Oturma Eylemi - Son Dakika
Son Dakika Logo
Son Dakika Uygulamayı yükle! YÜKLE

Samsun'da Oturma Eylemi

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle
Samsun\'da Oturma Eylemi

Samsun'da bir araya gelen Halkevi, Liseli Genç Umut ve Öğrenci Kolektifleri üyeleri, oturma eylemi yaparak basın açıklamasında bulundular.

Samsun'da bir araya gelen Halkevi, Liseli Genç Umut ve Öğrenci Kolektifleri üyeleri, oturma eylemi yaparak basın açıklamasında bulundular.

İlkadım ilçesi Mecidiye Caddesi üzerinde toplanan grup adına basın açıklaması yapan Samsun Halkevi Şube Sekreteri Musa Altuğ, "Soma'da yaşananlar yüzlerce canımızı aldı. Yaşanan olaya 'iş kazası' denilip geçilemez. Bizler bu tür olayların yaşanmaması için iş sağlığı sorununu özelleştiren iş güvenliği yasası derhal çöpe atılmalı ve güvencesiz çalışmaya son verilmelidir" dedi.

Grup basın açıklamasının ardından yaklaşık 30 dakika oturma eylemi yaparak olaysız bir şekilde dağıldı - SAMSUN

Kaynak: İHA