Samsun'da Yeni Bir Gazete Daha Yayın Hayatına Başlıyor - Son Dakika
Yerel

Samsun'da Yeni Bir Gazete Daha Yayın Hayatına Başlıyor

Samsun\'da Yeni Bir Gazete Daha Yayın Hayatına Başlıyor

Samsun’da son medya alanında yaptığı yatırımlarla dikkati çeken EXE Haber Medya Grubu bünyesinde faaliyet gösterecek Samsun Gazetesi, 5 Haziran Pazartesi günü yayın hayatına başlayacak.

01.06.2017 13:47

Samsun'da son medya alanında yaptığı yatırımlarla dikkati çeken EXE Haber Medya Grubu bünyesinde faaliyet gösterecek Samsun Gazetesi, 5 Haziran Pazartesi günü yayın hayatına başlayacak.

samsunhaber.tc internet gazetesi ile medya dünyasına 'merhaba' diyen, daha sonra Samsun Canlı Haber TV'yi kuran EXE Haber Medya, bünyesine yeni bir gazeteyi dahil ediyor. İsmini şehrin isminden alan Samsun Gazetesi Pazartesi günü okuyucularıyla buluşacak.

Gazeteyle birlikte samsunhaber.tc'nin yerini samsungazetesi.com'un aldığını belirten EXE Haber Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bozkurt, "Böylece Samsun Canlı Haber TV, samsungazetesi.com ve Samsun Gazetesi ile büyümemize devam ediyoruz" dedi.

Samsun Gazetesi'nin tecrübeli ve güçlü bir kadro ile günlük olarak yayın hayatına başlayacağını ifade eden Bozkurt, "Samsun ve bölge basınına büyük güç katacak gazetemiz, doğru, tarafsız haberleriyle tamamen halkın, Samsunluların sesi olacak. Samsun basınına güç katacak bir yayın organıyla Samsunlularla buluşacak olmanın heyecanı içerisindeyiz. Büyük bir emeğin ve çabanın ürünü olan gazetemizin tüm Samsun'a ve Samsunlulara hayırlı olmasını diliyoruz" diye konuştu.

Pazartesi günü yayın hayatına başlayacak Samsun Gazetesi'nin Genel Koordinatörlüğünü Nusret Sağlam, Genel Yayın Yönetmenliğini Muammer Dilber, Sorumlu Yazı İşleri Müdürlüğünü ise Ahmet Ak yapacak. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Samsun'da Yeni Bir Gazete Daha Yayın Hayatına Başlıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement