Samsunspor, Ankaragücü Maçının Hazırlıklarına Başladı - Son Dakika
Yerel

Samsunspor, Ankaragücü Maçının Hazırlıklarına Başladı

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Samsunspor, 18 Şubat Cumartesi günü deplasmanda oynayacağı Ankaragücü maçının hazırlıklarına başladı.

14.02.2012 19:48

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Samsunspor, 18 Şubat Cumartesi günü deplasmanda oynayacağı Ankaragücü maçının hazırlıklarına başladı.

Nuri Asan Tesisleri'nde, teknik direktör Mesut Bakkal gözetiminde gerçekleştirilen antrenmana, tüm oyuncular katıldı.

Antrenman öncesi teknik direktör Bakkal, oyuncularla sahada bir süre toplantı yaptı.

Yaklaşık 1.5 saat süren antrenmana düz koşu ile başlayan Karadeniz ekibi, kondisyon çalışmasının ardından yarı sahada taktik ağırlıklı çalıştı.

Kulüp Başkanı Kazım Gürol Yılmaz ve bazı yönetim kurulu üyelerinin izlediği antrenmanda bir grup taraftarda takıma destek verdi.

Antrenman öncesi basın mensuplarına açıklamada bulunan teknik direktör Mesut Bakkal, hafta sonu Ankaragücü ile deplasmanda çok önemli bir karşılaşmaya çıkacaklarını söyledi.

İç sahada sergilenen mücadelenin deplasmanda da gösterilmesi gerektiğini ifade eden Bakkal, "Belki de takım olarak oynayabileceğimiz en önemli maçlardan birine gidiyoruz. Özelikle son maçlara baktığımız zaman içeride oynadığımız Fenerbahçe maçı ve Eskişehirspor maçının coşkusunu deplasmana da yansıtmamız gerekiyor. Karabüksor maçını iyi oynamadığımızı düşünüyorum bunu her zamanda söylüyorum. Ama Ankaragücü maçı bizim için çok önemli. Bundan sonra önemli maç yok mu tabi var. Ankaragücü maçını kazanmamız durumunda iç sahada oynayacağımız Bursaspor maçını coşkulu taraftarımızın önünde alacağımıza inanıyorum" dedi.

Taraftarların takıma verdiği desteğin kendilerini çok memnun ettiğini belirten Bakkal, "Taraftarımıza desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Keşke bu destek çok daha önceden verilseydi de durum buralara kadar bırakılmasaydı diye düşünüyorum. Ama artık bundan sonrası önemli. Söylenecek tek bir kelime var. O da Ankaragücü'nü yenmemiz gerekiyor. Rakibimizi yeneceğimize inanıyorum. Oyuncularıma, Ankaragücü maçını kaybedersek siz de, bende buraya dönmeyelim dedim. Bu çok büyük bir iddia gibi algılanmasın ama Ankaragücü maçını almamız gerektiği için bunu söylüyorum" diye konuştu.

-"İnsanlar artık güzel şeylerden bahsetmeye başladı"

Takımın motivasyonunun üst seviyede olduğunun altını çizen Bakkal, şöyle devam etti:

"Moralimiz yerinde, keyfimiz yerinde, şehrin keyfi yerinde. İnsanlar artık güzel şeylerden bahsetmeye başladı. Bu durum beni mutlu ediyor. Bu yaşanan pozitifliğin ilerleyen haftalarda takıma yansıyacağını düşünüyorum. İnşallah önümüzdeki maçları en iyi şekilde atlatırız. İnşallah hep beraber düzlüğe çıkarız. Takımdan memnunum. Şu anda bir Gekas cezalı, o da bildiğiniz gibi haksız yere gösterilen bir kartla oyundan atıldı. Önemli bir golcümüz ama belkide bu maçta olmamasında bir hayır vardır. Oynatacağımız oyuncularımızdan Bance ve Zenke'nin devreye girip bu maçı çevireceklerine inanıyorum. Artık takım olmaya başladık. Eskişehirspor maçında Uğur'un gol atmasına çok sevindim, Ekigho'nun denemesine sevindim. Oynamayan oyuncularımın maçtan önce gelip bu maçı aldık demelerine sevindim. Bunlar burada yoktu. Bunlar oluşmaya başladı. Bunlar olunca da Allah yardım edecektir inşallah. Ayağa kalkmaya başladık. İnşallah böyle devam edeceğiz."

- SAMSUN

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Samsunspor, Ankaragücü Maçının Hazırlıklarına Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement