Sanatçı Muhasebecilere Aldırmaz'dan Övgü - Son Dakika
Yerel

Sanatçı Muhasebecilere Aldırmaz'dan Övgü

Sanatçı Muhasebecilere Aldırmaz\'dan Övgü

Muhasebeciler Haftası nedeniyle Adana Serbest Muhasebeci Mali Mali Müşavirler Odası tesislerinde (ASMMO) düzenlenen kutlamalara katılan ve oda üyelerinin resimlerinden oluşan sergiyi açan Adana Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, muhasebeciler camiasına ve Adanalılara pozitif mesajlar verdi.

04.03.2014 11:40

Muhasebeciler Haftası nedeniyle Adana Serbest Muhasebeci Mali Mali Müşavirler Odası tesislerinde (ASMMO) düzenlenen kutlamalara katılan ve oda üyelerinin resimlerinden oluşan sergiyi açan Adana Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, muhasebeciler camiasına ve Adanalılara pozitif mesajlar verdi. Oda üyelerinin sanatla uğraşmasından ve çok güzel tablolar yapmasından duyduğu memnuniyeti dile getiren Zihni Aldırmaz, "Sanatsız kalan bir milletin hayat damarlarından biri kopmuş demektir. Ne mutlu ki Adana'da böyle güzel sanat etkinlikleri oluyor. Sizlerle birlikte olmak çok güzel. Haftanızı ben de canı gönülden kutluyorum. Mutluluk da mutsuzluk da bulaşıcıdır. Bugün mutlu bir gün ve herkesin yüzü gülüyor" dedi.

ASMMO Başkanı Ahmet Coşar da Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zihni Aldırmaz ve Adana Vali Yardımcısı Mustafa Yüksel Karadağ'a ve katılımcılara teşekkür etti.

Adana Vali Yardımcısı Mustafa Yüksel Karadağ, Adana Vergi Dairesi Başkan Vekili Recep Yavuz, oda üyeleri ve çok sayıda konuğun katıldığı etkinlikte, sergide tablosu bulunan oda üyelerini kutlayan, fuayede ut ve kanun çalan müzisyenlerle fotoğraf çektiren, halk oyunları ekibiyle yakından ilgilenen Zihni Aldırmaz, ASMMO tesislerinde verilen öğle yemeğine de katıldı.

Zihni Aldırmaz, Vali Yardımcısı Mustafa Yüksel Karadağ ve ASMMO Başkanı Ahmet Coşar'a Çukurova Kaleleri ve Bağdat Demiryolu kitaplarını hediye etti. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sanatçı Muhasebecilere Aldırmaz'dan Övgü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement