Şanlıurfa'da Yeşilay Haftası Etkinlikleri Sürüyor - Son Dakika
Yerel

Şanlıurfa'da Yeşilay Haftası Etkinlikleri Sürüyor

Şanlıurfa\'da Yeşilay Haftası Etkinlikleri Sürüyor

Yeşilay Urfa Şube Başkanı Muharrem Muharrem Çelik, Sade Öğrenci Yurdu'nda düzenlenen gençlik şöleninde madde bağımlılık konusunda gençleri uyardı.

16.03.2014 14:05

Gençlerin değerler konusundaki boşluklardan dolayı sapmalara ve yanlış çevrelere girdiğinin altını çizen Çelik, burada yaptığı konuşmasında şu ifadelerine yer verdi: "Bu tür gençlerle hafta da iki gün tiyatro çalışmaları yapıyoruz. Bu hafta madde bağımlısı olan M.A.O. adındaki 23 yaşındaki öğrencim maalesef felç olmuş durumda. Bir kaç tane de öğrencim hepatit C hastalığına yakalandı. Bu gençlerin kurtulması bizlere bağlıdır. Bireysel olarak bir şey yapamayız demeyin, tarih de önemli zaferleri gerçekleştirenler yalnız kişilerdir. Sizlerde o kişilerden olabilirsiniz. Fatih Sultan Mehmetler, Selahattin Eyyübiler, Seyit Onbaşılar hep tarihe yön veren kişiler olmuştur" dedi.

Gençlerden kötü alışkanlıkların önüne geçmek için söz alan bu tür etkniliklerin önümüzdeki süreçlerde de devam edeceğini söyledi. Daha sonra 'Bataklıktan Kurtulanlar' adlı tiyatro oyunu ile devam eden etkinlikte yerel sanatçı Hakkı Dolap ve Ali Toprak da şarkılar okudu. Halayların birbirini izlediği etkinlikte ayrıca gençlere Yeşilay rozetleri ve kalemleri dağıtıldı. Program sonunda Mahmut Sade Erkek Öğrenci Yurdu yetkilileri sanatçılara ve Yeşilay Şube Başkanı Muharrem Çelik'e teşekkür belgesi verdi.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Şanlıurfa'da Yeşilay Haftası Etkinlikleri Sürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement