Şarkılar Neyi Söyler' Operası İzleyenlerden Tam Not Aldı - Son Dakika
Yerel

Şarkılar Neyi Söyler' Operası İzleyenlerden Tam Not Aldı

Şarkılar Neyi Söyler\' Operası İzleyenlerden Tam Not Aldı

Beylikdüzü Belediyesi tarafından düzenlenen, ‘Şarkılar Neyi Söyler’ operası izleyenlerden tam not aldı.

27.08.2015 09:34

Beylikdüzü Belediyesi tarafından düzenlenen, 'Şarkılar Neyi Söyler' operası izleyenlerden tam not aldı.

Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu yaptığı konuşmada, "Bizler sanatı toplumla buluşturmanın, barışı ve sevgiyi her yerde vurgulamanın yılmaz bekçileri olacağız" dedi.

Beylikdüzü Belediyesi'nin Enver Adakan Koruluğu'nda düzenlediği ve opera sanatçısı Mithat Karakelle ile piyanist Duygu İnandık'ın sahne aldığı 'Şarkılar Neyi Söyler?' operası izleyenlerden tam not aldı. İstanbulluların ilgisinin yoğun olduğu geceye, Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun yanı sıra, Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün de katıldı. Sanatçıların Türk operasından yanı sıra, ünlü klasik müzik sanatçılarından şarkılar seslendirdiği gecede konuşan Başkan İmamoğlu, Klasik Müzik Günleri'nin önemine dikkat çekti.

"ETKİNLİĞİMİZ TARİH YAZACAK"

Sahneye çıkarak konuşma yapan Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Bu etkinliğimizi inşallah tarih yazacak. Beylikdüzü Klasik Müzik Günleri ilerleyen yıllar sonra dünyada adı geçen bir etkinlik olacak. İnsanlar etkinlik tarihlerini takip ederek klasik müzik etkinliğini kaçırmayalım diyecekler" dedi.

İmamoğlu, Klasik Müzik Günleri'ne yönelik eleştirilere cevap vererek, "Bugünlerde Türkiye'nin zor günleri olduğunu biliyorum. Bilinçli olan bütün vatandaşlarımızda bunun farkındadır. Bu etkinliğe bazı eleştirilerde aldık. Sanat etkinliği olmasın, kültürel etkinlik olmasın. Peki ne olsun kapkaranlık bir Türkiye olsun. Bu günlerin gelişinde esas nedenlerin zaten karanlık Türkiye istemelerinden kaynaklanıyor. Dolayısıyla bizler sanatı toplumla buluşturmanın, barışı ve sevgiyi her yerde vurgulamanın yılmaz bekçileri olacağız" diye konuştu.

İmamoğlu, geçtiğimiz günlerde özel bir televizyon programına katılarak Beylikdüzü klasik müzik etkinliklerini eleştiren bir milletvekiliyle ilgili şöyle konuştu:

"Dün akşam zatı muhterem bir milletvekillerinden bir tanesi eline bizim kataloğu alıp sallayarak, birileri sanatmış, baleymiş diyerek dalga geçerek elinde kitapçığımız salladı. Ben de ona her şeye rağmen Beylikdüzü'nden barış ve sevgi şarkılarıyla selam olsun diyorum."

"DAHA İLERİYE GİTME İMKANIMIZ OLACAK"

Geceye katılan vatandaşlardan Sabri Kara, gecenin önemine dikkat çekerek, "Çok beğendim. Belediyemiz bu gibi şeyleri önümüze getirdikçe gözümüz, gönlümüz açılacak ve daha ileriye gitme imkanımız olacak" diye konuştu.

Arzu Atalay ise "Muhteşem bir gece Sayın Belediye Başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Bu tür etkinlikler çocuklarımıza güzel örnek oluyor. Sizin gibi gençlere örnek olur" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Şarkılar Neyi Söyler' Operası İzleyenlerden Tam Not Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement