Saruhanlı'da Ramazan Etkinliği - Son Dakika
Yerel

Saruhanlı'da Ramazan Etkinliği

Saruhanlı\'da Ramazan Etkinliği

Manisa Büyükşehir Belediyesince düzenlenen Ramazan etkinlikleri kapsamında Saruhanlı’da sahnelenen, “İki Direk Bi Şamata” isimli orta oyunu beğeniyle izlendi.

10.07.2014 12:37

Manisa Büyükşehir Belediyesince düzenlenen Ramazan etkinlikleri kapsamında Saruhanlı'da sahnelenen, "İki Direk Bi Şamata" isimli orta oyunu beğeniyle izlendi.

İlçedeki tören alanında düzenlenen orta oyununu vatandaşların yanı sıra Saruhanlı Kaymakamı Erdoğan Kanyılmaz, Belediye Başkanı Hüseyin Yaralı, Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş, Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu da izledi.

Oyun öncesinde vatandaşlara Osmanlı Macunu ve Ramazan Şerbeti ikram edildi. Yaklaşık bir saat süren komedi türündeki oyun ilçe halkına keyifli bir gece yaşattı. Programın sonunda Başkan Yaralı ve Genel Sekreter Memiş, oyunda rol alan sanatçıları tebrik ederek çiçek verdi.

Başkan Yaralı, burada yaptığı konuşmada Saruhanlı'da düzenlenen Ramazan etkinliğinden dolayı Manisa Büyükşehir Belediyesine teşekkür ederek, şöyle konuştu:

"Ramazan ayının hepimize hayırlı olmasını diliyorum. Yeni bir süreç, Manisa Büyükşehir oldu, 17 ilçesiyle artık Manisa büyük bir şehir. Bizlerde Saruhanlı Belediyesi olarak Manisa Büyükşehir Belediyesi ile birlikte sizlere hizmet etmeye çalışacağız. Bundan sonra çok daha güzel günlerin bizleri beklediğini düşünüyorum."

Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Memiş ise Saruhanlı'da böylesi kalabalığı görmenin kendilerini mutlu ettiğini ifade ederek şunları kaydetti:

"Manisa Büyükşehir Belediyesi 17 ilçesi ile bütünleşmek ve 11 ayın Sultanı Ramazan ayında halkımızla iç içe olmak için bu tür etkinlikler düzenliyor. Sizler ve bizler burada günün yorgunluğunu atıyoruz. Aynı zamanda sanatçılarımız bizleri hem eğlendiriyor hem de düşündürüyor. Güzel bir program oldu. Katılan herkese teşekkür ediyorum." - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Saruhanlı'da Ramazan Etkinliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement