Saruhanlılı İkizlerin Tatlı Rekabeti - Son Dakika
Yerel

Saruhanlılı İkizlerin Tatlı Rekabeti

Saruhanlı ilçesinde, bir yayınevinin temsilciliği tarafından ilköğretim öğrencileri arasında yapılan seviye tespit sınavında, 7.sınıfta öğrenci ikiz kardeşten biri ilçe birincisi, diğeri ilçe ikincisi oldu.

09.01.2012 12:40

Saruhanlı ilçesinde, bir yayınevinin temsilciliği tarafından ilköğretim öğrencileri arasında yapılan seviye tespit sınavında, 7. sınıfta öğrenci ikiz kardeşten biri ilçe birincisi, diğeri ilçe ikincisi oldu.

Bir yayınevinin Saruhanlı temsilciliği tarafından ilçedeki ilköğretim öğrencilerine yönelik olarak düzenlenen seviye tespit sınavında, öğrencilere Türkçe, matematik, fen bilgisi, sosyal bilgiler ve İngilizce derslerinden toplam 70 soru yöneltildi.

Sınavın 7. sınıflar kategorisinde, Yılmaz Şehit Mustafa Sonkaya İlköğretim Okulu'nda eğitim öğretim gören Cemil ve Caner Muhi adlı ikiz kardeşler, aldıkları puanlarla ilk iki sırayı paylayarak, aralarındaki tatlı rekabeti ortaya koydu. Sınavda 67 soruya doğru yanıt veren Cemil Muhi ilçe birincisi olurken, ikizi Caner Muhi de 65 doğru cevapla ilçe ikincisi oldu.

Sınavı düzenleyen yayınevi temsiliciliği yetkilileri, ikizleri okullarında ziyaret ederek, tebrik etti ve kendilerini başarı belgesi ve kitapla ödüllendirdi.

- MANİSA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Saruhanlılı İkizlerin Tatlı Rekabeti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement