Saski Genel Müdürü Keleş."Türkiye Genelinde Kayıp Kaçak Konusunda Alınması Gereken Önemli Mesafe... - Son Dakika
Yerel

Saski Genel Müdürü Keleş."Türkiye Genelinde Kayıp Kaçak Konusunda Alınması Gereken Önemli Mesafe...

Sakarya Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) Genel Müdürü Rüstem Keleş, "Türkiye genelinde kayıp kaçak konusunda alınması gereken önemli mesafe var" dedi."İçme suyu Kayıp ve Kaçaklarını İzleme ve Kontrol Sistemi" isimli proje kapsamında, SASKİ'yi...

08.04.2012 16:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sakarya Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) Genel Müdürü Rüstem Keleş, "Türkiye genelinde kayıp kaçak konusunda alınması gereken önemli mesafe var" dedi.

İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ) Bahçelievler Şube Müdürü İsmet Çontar başkanlığındaki heyet, İstanbul Kalkınma Ajansı ile birlikte yürütülen

"İçme suyu Kayıp ve Kaçaklarını İzleme ve Kontrol Sistemi" isimli proje kapsamında, SASKİ'yi ziyaret etti.

Keleş, burada yaptığı konuşmada, içme suyu şebekelerinde kayıp kaçak ile ilgili gerekli perspektifi oluşturduklarını ve çalışma başlattıklarını söyledi.

Keleş, "Türkiye genelinde kayıp kaçak konusunda alınması gereken önemli mesafe var. Biz de SASKİ olarak bu konuda diğer idarelere de örnek olabilecek çalışmalar yapıyoruz. İSKİ'nin proje sonunda elde edeceği fayda tüm ülkemiz için örnek olacaktır" dedi.

İSKİ Bahçelievler Şube Müdürü Çontar ise SASKİ'nin içme suyu şebekelerinde basınç yönetimi uygulamasının tüm idarelere örnek oluşturacak bir çalışma olduğunu kaydetti.

Çontar, ziyaretin kendileri için faydalı olduğunu anlatarak, "SASKİ'yi tüm su idarelerine örnek olacak bu çalışma için tebrik ediyoruz. Biz de hazırlamış olduğumuz projenin çıktılarını tüm idareler ile paylaşacağız" diye konuştu.

- SAKARYA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Saski Genel Müdürü Keleş.'Türkiye Genelinde Kayıp Kaçak Konusunda Alınması Gereken Önemli Mesafe... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement