Sason'da Kurumlar Arası Masa Tenisi Turnuvası - Son Dakika
Yerel

Sason'da Kurumlar Arası Masa Tenisi Turnuvası

Sason\'da Kurumlar Arası Masa Tenisi Turnuvası

Batman'ın Sason Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü, kamu kurum ve kuruluşları arasında masa tenisi turnuvası düzenleyecek.

05.10.2012 13:56

Batman'ın Sason Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü, kamu kurum ve kuruluşları arasında masa tenisi turnuvası düzenleyecek.

Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü'nden yapılan duyuruda, turnuvaya katılacak kurumların sporcu listelerini 8 Ekim Pazartesi gününe kadar Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü'ne veya Masa Tenisi Antrenörü İdris Yavuz'a bildirmesi istendi. Sason Kaymakamı Bahadır Yörük, ilçe kurum amirleri olağan toplantısında kendisinin de bu turnuvaya katılacağını belirterek, kurumlar arasındaki dostluk bağının artması amacı ile düzenlenen bu etkinliklerin güzel neticeler vereceğinden ötürü memnuniyet duyduğunu söyledi. Yörük, yarışmacılara başarılar diledi.

Sason Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Güçhan Bekiroğlu ise, "Spor yapmayan kalmasın" sloganı ile spor yapmayanın kalmayacağı proje ve etkinlikler düzenleyeceklerini açıkladı.

Sason Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan memurların birlik, beraberliğini ve kurumlar arası ilişkileri güçlendirmek amacıyla insanların zihnen, bedenen yorgunluklarını gidermek için Sason Spor Salonu'nda düzenlenecek turnuvada 14 ekip yarışacak. Turnuvaya Sason Kaymakamlığı, Sason Belediyesi, Garnizon Komutanlığı, Sason Adliyesi, İlçe Jandarma Komutanlığı, Emniyet Amirliği, Sason Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü, Sason Hastanesi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Nüfus Müdürlüğü, Mal Müdürlüğü, İlçe Seçim Kurulu, İlçe Sağlık Müdürlüğü, Sason Noterliği katılıyor. - BATMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sason'da Kurumlar Arası Masa Tenisi Turnuvası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement