Satso Yönetim Kurulu Başkanı Kösemusul Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Satso Yönetim Kurulu Başkanı Kösemusul Açıklaması

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası (SATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul, "Sakarya'nın İstanbul-Ankara arasında sıkışan bir il değil, Karadeniz'den dünyaya açılacak bir il olmasını istiyoruz" dedi.

05.01.2012 13:00

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası (SATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul, "Sakarya'nın İstanbul-Ankara arasında sıkışan bir il değil, Karadeniz'den dünyaya açılacak bir il olmasını istiyoruz" dedi.

Ferizli Belediye Başkanı Ahmet Soğuk'u ziyaret eden Kösemusul, burada yaptığı açıklamada, Sakarya'nın yatırımcılar için cazibe merkezi olduğunu söyledi.

Sakarya'yı dünyaya açılan ve dünyayla ticaret yapan bir il konumuna getirmek için gayret ettiklerini dile getiren Kösemusul, "Bölgemize gelecek yeni yatırımcılar ve sektörler için uygun alanlar mevcut. Bu yatırım alanlarının yanı sıra doğal zenginlikleri, tarım ve hayvancılığıyla ilimiz birçok alanda cazibe merkezidir. Elimizdeki sektörleri dinamik hale getirerek, kontrollü büyümeliyiz. Sakarya'nın İstanbul-Ankara arasında sıkışan bir il değil, Karadeniz'den dünyaya açılacak bir il olmasını istiyoruz" dedi.

Kösemusul, ilçelerin de son yıllarda büyük bir gelişim gösterdiğini kaydederek, "Ferizli de bu anlamda gelişen ilçeler arasında yer alıyor. Özellikle demiryolu ve onunla bağlantılı liman güzergahının tamamlanmasıyla Ferizli yatırımcılar için oldukça avantajlı bir bölge haline gelecektir. Ferizli, yatırımcıların Sakarya'da mutlaka değerlendirmesi gereken bir bölge. Sakarya'nın, orta vadede Türkiye'nin parlayan yıldızı olacağına inanıyorum" diye konuştu.

Ferizli Belediye Başkanı Ahmet Soğuk da 4. Organize Sanayi Bölgesi'nde önümüzdeki günlerde yapılacak olan çalışmalar hakkında değerlendirmelerde bulunduklarını söyledi.

- SAKARYA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Satso Yönetim Kurulu Başkanı Kösemusul Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement