Şeboy'dan Buca'ya Deniz İstediler! - Son Dakika
Yerel

Şeboy'dan Buca'ya Deniz İstediler!

Şeboy\'dan Buca\'ya Deniz İstediler!

AK Parti Buca Belediye Başkan adayı Cemil Şeboy, Balkan işadamlarıyla kahvaltıda buluştu.

20.02.2014 15:14

AK Parti Buca Belediye Başkan adayı Cemil Şeboy, Balkan işadamlarıyla kahvaltıda buluştu. Toplantıda söz alan Balkan Anadolu Derneği Başkanı Ender Öztürk "Cemil Şeboy ne söz verirse biz inanırız. 'Buca'ya deniz getireceğim' desin inanırız. Onun için Buca'ya deniz istiyoruz. Çünkü kendisi yapacağım derse yapar" ifadelerini kullandı.

Balkan İşadamları Derneği tarafından Buca Sini Köşk'te gerçekleşen kahvaltıya bir çok sivil toplum örgütü temsilcisi katıldı. Açılış konuşmasını yapan Dernek Başkanı İsmail Karaduman, "Bir Karşıyakalı olarak daha önce Buca'ya yapılanları kıskanırdım ama şimdi hiç bir yeni proje göremediğim gibi Cemil Başkan'ın yaptığı hizmetlerin tahrip olduğunu üzülerek görüyorum. Umut ederim ki Cemil Şeboy Buca'ya yeniden dev projeler üretecektir" dedi. Karaduman'ın ardından konuşan Balkan Anadolu Derneği Başkanı Ender Öztürk ise Buca'da konuştuğum herkes Cemil Şeboy'a sonsuz güveniyor. Kimileri, 'Buca'ya deniz getireceğim' dese bile inanırız diyor. İşte bu yüzden sizden Buca'ya deniz istiyoruz" diye konuştu.

"ÇOBANIN NİYETİ OLSA..."

Esprili isteğe "Şimdilik göl getirdik İnşallah bir gün denizi de getiririz" diye cevap veren AK Parti adayı Şeboy, "Çobanın niyeti olsa tekeden süt çıkarır. Ama şu an İzmir'i yönetenlerin derdi hizmet değil. Örneğin Buca'nın trafik sorunun çözmek için metro şart. Ancak 3 kilometre metroyu 10 senedir yapamayanlar bunu beceremez. Bu yüzden İzmir'i ve Buca'yı bu zihniyetten kurtarmamız gerek" ifadelerini kullandı. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Şeboy'dan Buca'ya Deniz İstediler! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement