Seçil Şanlı İlköğretim Okulu'ndan Mehmet Akif Ersoy'u Anma - Son Dakika
Son Dakika Logo

Seçil Şanlı İlköğretim Okulu'ndan Mehmet Akif Ersoy'u Anma

Seçil Şanlı İlköğretim Okulu\'ndan Mehmet Akif Ersoy\'u Anma
13.03.2012 16:49

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesine bağlı Filyos beldesinde bulunan Seçil Şanlı İlköğretim Okulu'nda hava şartları nedeniyle ertelenen İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u anma etkinlikleri yapıldı.

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesine bağlı Filyos beldesinde bulunan Seçil Şanlı İlköğretim Okulu'nda hava şartları nedeniyle ertelenen İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u anma etkinlikleri yapıldı.

Seçil Şanlı İlköğretim Okulu'nda yapılan İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u anma etkinlikleri saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlarken, günün anlam ve önemini belirten konuşmaların ardından "En Güzel İstiklal Marşı Okuma" yarışması yapıldı. Birinci ve ikinci kademe öğrencilerinin katıldığı yarışmada öğrenciler İstiklal Marşı'nı tek tek okudular. Sınıf ve branş öğretmenlerinin jüri olarak katıldığı yarışmada 8/A sınıfından Büşra Çakmak ve Zülal Mısırlı 400 puanla birinci oldu.

Yarışmada 8/B sınıfından Ahmet Can Bıçakçıoğlu ikinci, 6/B sınıfından Batuhan Türkyılmaz ise üçüncü oldu. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Seçil Şanlı İlköğretim Okulu'ndan Mehmet Akif Ersoy'u Anma - Son Dakika


Advertisement