Şehit Hüseyin Ateş Camisi Açılıyor - Son Dakika
Yerel

Şehit Hüseyin Ateş Camisi Açılıyor

Şehit Hüseyin Ateş Camisi Açılıyor

Taşköprü eski Şehit Aileleri Derneği Başkanı Metin Ateş'in oğlu Şehit P.Astsubay Çavuş Hüseyin Ateş'in adının verildiği ve hayırsever vatandaşlar tarafından Kastamonu'nun Taşköprü ilçesi Pulcular Mahallesi'ne yaptırılan camii, yapılacak törenle...

27.06.2012 12:58

Taşköprü eski Şehit Aileleri Derneği Başkanı Metin Ateş'in oğlu Şehit P. Astsubay Çavuş Hüseyin Ateş'in adının verildiği ve hayırsever vatandaşlar tarafından Kastamonu'nun Taşköprü ilçesi Pulcular Mahallesi'ne yaptırılan camii, yapılacak törenle hizmete açılıyor.

18 Haziran 2008'de temeli atılan Pulcular Mahallesi Şehit Hüseyin Ateş Camii inşaatında hayırseverlerin katkılarıyla sona gelindi.

Konuyla ilgili konuşan Pulcular Mahallesi Cami Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Hasan Tuncel, "Cami inşaatı ilçemiz merkezindeki hayırsever esnaf ve vatandaşlarımızın katkıları ile köylerimizde yaşayan hayırsever vatandaşlarımızın maddi ve manevi destekleriyle, ayrıca il dışından katkı sağlayan hemşehrilerimizin de maddi destekleri ile tamamlandı. Özellikle gurbette bulunmasına rağmen bizlerden yardımını esirgemeyen Taşköprülü hemşehrimiz Yalova Vali yardımcımız Saim Eskioğlu ve Esenler Kaymakamı Nazım Madenoğlu olmak üzere tüm emeği geçenlere teşekkür ediyorum" dedi.

Camii açılışına İsmail Coşar hocanın katılımları ile 30 Haziran Cumartesi günü Saat 13.30'da gerekleceği, tüm Taşköprülülerin açılışa davetli olduğu duyuruldu. Kastamonu Valisi Erdoğan Bektaş'ın da açılışa katılacağının beklediği bildirildi. - KASTAMONU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Şehit Hüseyin Ateş Camisi Açılıyor - Son Dakika


Advertisement