Şehitkamil Belediyesi kötü görünüme neden olan ve tehlike arz eden elektrik trafoları yer altına alıyor.
Şehitkamil Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, Hakim Abdülmecit Belli Parkı'nda bulunan elektrik trafosu yer altına alındı.
İlçe genelinde park, bahçe ve mahalle aralarında bulunan elektrik trafolarını,yer altına alan Şehitkamil Belediyesi bu sayede hem kötü görüntüyü engellemiş oluyor hem de olası bir tehlikenin önüne geçmiş oluyor.
Çalışmalardan dolayı memnuniyeti dile getiren Emek Mahallesi muhtarı Mehmet Hocazade, "Elektrik trafosu mahallemizdeki parkın içinde bulunuyordu. Hem parkı işgal ediyordu hem de kötü görünüm oluşturuyordu. Şehitkamil Belediyesi bu konuda duyarlılık göstererek elektrik trafolarını yerin altına almaya başladı. Bunun ilkini de bizim mahallemizde yaptı. Mahalleli olarak bu çalışmadan çok memnun olduk" dedi.
- GAZİANTEP
Son Dakika › Yerel › Şehitkamil Belediyesi Trafoları Yer Altına Alıyor - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.