Şehitkamil Kaymakamı Aydın, Zep Öğrencilerine Liderlik Dersi Verdi - Son Dakika
Yerel

Şehitkamil Kaymakamı Aydın, Zep Öğrencilerine Liderlik Dersi Verdi

Şehitkamil Kaymakamı Mehmet Aydın, Güney Eğitim Kurumları Zenginleştirilmiş Eğitim Programı (ZEP) öğrencilerine "liderlik eğitimi" verdi.

03.01.2012 14:00

Şehitkamil Kaymakamı Mehmet Aydın, Güney Eğitim Kurumları Zenginleştirilmiş Eğitim Programı (ZEP) öğrencilerine "liderlik eğitimi" verdi.

Özel Emine Nakıboğlu İlköğretim Okulu'ndan yapılan yazılı açıklamada, okulun konferans salonunda gerçekleştirilen liderlik eğitimi seminerinde öncelikle devlet yönetimi ve yönetim birimlerinin özellikleri hakkında Zep öğrencilerine bazı ip uçları veren Kaymakam Aydın, daha sonra liderliğin yöneticilikten farklarını anlattı.

İyi bir liderin özelliklerini Kaymakam Aydın'dan dinleyerek, sorumlu oldukları sistemleri nasıl geliştireceklerini öğrenen Zep öğrencileri, etkin bir lider olmaya hep birlikte söz verdiler.

Aydın, konuşmasının devamında Zep öğrencilerin sorularını cevaplarken, hayatta başarının ve kaliteli insan olmanın sırlarını paylaştı. Aydın,

"Yaşamınız boyunca daima, doğruluğu, iyiliği ve güzelliği temsil edin. Hedeflerinizi sadece hayal etmekle kalmayın. Hedefinize ulaşmak için ne gerekiyorsa yapın. Yapılması gereken tüm çalışmalarda hassasiyet gösterin. Görev yaptığınız alanda sadece kurulmuş sistemi devam ettirmekle yetinmeyin. Mutlaka ileriye taşıyın, geliştirin" tavsiyelerinde bulundu.

ZEP öğrencilerinin eğitiminde çok önemli olan bu bilgiler için Zep Koordinatörü Süleyman Eski ve Zep Öğretmenleri Didem Rumeysa Sezginer, Rumeysa Kurum, Fahrettin Gürbüz, Lokman Taşdan ve Hilal Demir Şehitkamil Kaymakamı Mehmet Aydın'a teşekkürlerini iletti.

- GAZİANTEP

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Şehitkamil Kaymakamı Aydın, Zep Öğrencilerine Liderlik Dersi Verdi - Son Dakika


Advertisement