Şehrin yanı başında 120 dönümlük cazibe alanı - Son Dakika
Yerel

Şehrin yanı başında 120 dönümlük cazibe alanı

Şehrin yanı başında 120 dönümlük cazibe alanı Tekirdağ'da Süleymanpaşa Belediyesi tarafından yapılan çalışmayla şehrin yanı başında vatandaşların tarım arazilerinin içerisinde keyifli zaman geçirebileceği 120 dönümlük alan oluşturuldu.

02.01.2023 12:51  Güncelleme: 12:57

Şehrin yanı başında 120 dönümlük cazibe alanı

TEKİRDAĞ - Tekirdağ'da Süleymanpaşa Belediyesi tarafından yapılan çalışmayla şehrin yanı başında vatandaşların tarım arazilerinin içerisinde keyifli zaman geçirebileceği 120 dönümlük alan oluşturuldu.

Tekirdağ'da Süleymanpaşa Belediyesi tarafından yapılan çalışmalarla, şehrin dibinde vatandaşların tarım alanların içerisinde keyifli bir zaman geçirebileceği bir alan oluşturuldu. İçerisinde, çilek, lavanta, üzüm, sera gibi alanların olduğu aynı zamanda vatandaşların içerisinde barbekü yapabileceği, çocukların parkta eğlenebileceği alanda, 300 çeşitte canlı üzüm sergilenecek.

Gazetecilere açıklamada bulunan Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, "Burası vatandaşlarımıza açık. Buranın özelliği nedir. Siz hafta içi hafta sonu fark etmez. Ailenizle birlikte geldiniz. Şu arkamda gördüğünüz alan piknik alanı. Her şey hazırlandı. Barbeküler geliyor. 10-12 civarında aile burada piknik yapabilecek. Hemen arkasında oyun parkı var. Aileleri piknik yaparken, çocuklar parkta oyun oynayabilecek. Burada eğer ki mevsimine göre çilek, üzüm varsa onların tadına bakabilecek. İçeride serada üretilen ürünlerden satın alabilecek. Arkada lavanta bahçesi var. Buraya gelen vatandaşlarımız lavanta bahçesinde fotoğraf çekebilecek. Ailelerin hem buradaki faaliyetleri görebileceği hem de buradan üretilen ürünlerden tadabileceği hem de vatandaşların keyifli bir zaman geçirebileceği bir alan haline geldi. Şehrin merkezinde böyle bir alan ihtiyacımız vardı. Burası yaklaşık 120 dönüm civarında. Aynı zamanda vatandaşlarımız 300 çeşit üzümü de burada asmada görebilecek. 300 çeşit üzümü bir arada gören nesil var mı aranızda. Hemen arkanız ise canlı üzüm müzesi olacak. Onların 1600 üzüm çeşidinin 300'ünü burada sergileyeceğiz" dedi.

Şehrin yanı başında 120 dönümlük cazibe alanı
Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Şehrin yanı başında 120 dönümlük cazibe alanı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement