Şehzadeler Belediyesi 23 Bin Domates ve Patlıcan Fidesi Dağıttı - Son Dakika
Yerel

Şehzadeler Belediyesi 23 Bin Domates ve Patlıcan Fidesi Dağıttı

Şehzadeler Belediyesi 23 Bin Domates ve Patlıcan Fidesi Dağıttı

Şehzadeler Belediyesi, sosyal sorumluluk projeleri kapsamında vatandaşlara sertifikalı 23 bin domates ve patlıcan fidesi ücretsiz olarak dağıttı. Törende konuşan Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, vatandaşların bahçelerinde, balkonlarında ve saksılarında bu fideleri yetiştirmelerini istedi.

11.05.2023 16:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şehzadeler Belediyesi, sertifikalı 23 bin domates ve patlıcan fidesini vatandaşlara ücretsiz olarak dağıttı. Törende konuşan Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, "İstedik ki vatandaşlarımız bahçesinde, balkonunda, saksısında bu domates ve fideleri yetiştirsin. Toprakla hemhal olsun" dedi.

Şehzadeler Belediyesi, sosyal sorumluluk projeleri çerçevesinde vatandaşlara ücretsiz olarak 23 bin domates ve patlıcan fidesi dağıttı. Perşembe Pazarı girişinde yapılan dağıtım törenine vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Tören öncesinde açıklama yapan Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, "Bugün Şehzadeler Belediyesi olarak vatandaşlarımıza ücretsiz bir şekilde domates ve patlıcan fidesi dağıtıyoruz. Tüm denetim ve kontrolleri Tarım İl Müdürlüğümüzce yapıldı. Hepsi sertifikalı. İstedik ki vatandaşlarımız bahçesinde, balkonunda, saksısında bu domates ve fideleri yetiştirsin. Toprakla hemhal olsun" dedi.

Vatandaşlar fidelere büyük ilgi gösterdi. Fideler kısa süre içerisinde tükendi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Şehzadeler Belediyesi 23 Bin Domates ve Patlıcan Fidesi Dağıttı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement