Selendi'de Kızılay'a 65 Ünite Kan - Son Dakika
Yerel

Selendi'de Kızılay'a 65 Ünite Kan

Selendi\'de Kızılay\'a 65 Ünite Kan

Selendi'de Kızılay Uşak Kan İstasyonu sağlık görevlileri tarafından başlatılan kampanyada iki günde 65 ünite kan toplandı.

12.02.2014 16:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Selendi'de Kızılay Uşak Kan İstasyonu sağlık görevlileri tarafından başlatılan kampanyada iki günde 65 ünite kan toplandı.

Aralarında İlçe Müftüsü Ramazan Coşkun ve İlçe Şoförler odası Başkanı Hikmet Yılmaz'ın da bulunduğu Selendili gönüllü bağışçılardan Eski Camii Mahallesi Adnan menderes caddesi üzerinde park eden araç içerisinde gerçekleştirilen kan bağışına katılmak isteyen vatandaşlar, bir dizi tahlilden geçirildikten sonra kan verdiler. Gönüllüler kan vermenin yanında ücretsiz sağlık kontrolünden de geçirildiler. İki gün süren çalışma da toplam 65 ünite kan toplandığı açıklandı. İlçe halkının duyarlılığından mutlu olduklarını ifade eden Kızılay Uşak Kan istasyonu doktorlarından Hasan Yayla, sağlık ekibiyle birlikte ilçede kan topladıklarını belirterek, "Kan vermek için gelen vatandaşlar aynı zamanda ücretsiz sağlık kontrollerinden de geçti. 450 cc poşetlere alınan kanlar Uşak'taki istasyonda grupları belirlenerek ihtiyaç sahiplerine verilecek kan her zaman değil sürekli lazım" dedi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Selendi'de Kızılay'a 65 Ünite Kan - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement