Serik'te Siyasi Parti Başkanları Biraraya Geldi - Son Dakika
Yerel

Serik'te Siyasi Parti Başkanları Biraraya Geldi

Serik Turizm Altyapı Birliği (SETAB) Başkanı ve Çandır Beldesi Belediye Başkanı Ergüven Yılmaz, AK Parti, CHP ve MHP il başkanlarını biraraya getirdi.

22.12.2011 19:00

Serik Turizm Altyapı Birliği (SETAB) Başkanı ve Çandır Beldesi Belediye Başkanı Ergüven Yılmaz, AK Parti, CHP ve MHP il başkanlarını biraraya getirdi.

Ergüven Yılmaz, AK Parti İlçe Başkanı Ragıp Okudan, CHP İlçe Başkanı Mehmet Ali Karacan, MHP İlçe Başkanı Cüneyt Güzel'i yemekte buluşturdu. Yılmaz, yaptığı konuşmada, Serik'in yıllardır özlemi olan içme suyunun ihalesinin yapıldığını belirterek, suyun gelmesi için çaba sarf eden siyasilere ve bürokratlara teşekkür etti. Başkan Yılmaz, "Artık burada tek bir hedefimiz var. Hiçbir siyasi parti ayrımı yapmadan, dayanışma içinde Serik'in menfaatleri doğrultusunda hep beraber çalışmak" dedi.

AK Parti İlçe Başkanı Ragıp Okudan, Serik'in menfaatleri doğrultusunda hizmet için hep birlikte çalışmalarını istedi. Hizmet için, siyasi parti ayrımı yapmadan birlik ve beraberlik içinde olmanın önemine işaret eden Okudan, "AK Parti olarak biz Serik için hertürlü olumlu öneriye açığız" diye konuştu.

CHP İlçe Başkanı Mehmet Ali Karacan, CHP olarak üzerlerine düşen her türlü görevi yapmaya hazır olduklarını, toplum yararına çalışmak istediklerini bildirdi.

MHP İlçe Başkanı Cüneyt Güzel de, "Biz parti başkanları olarak bundan sonra bu tür toplantıların ayda bir yapılmasını, hatta bu toplantılara sivil toplum örgütleri ve ilçemizde bulunan belediye başkanları ile biraraya gelerek Serik'in menfaatleri için hep birlikte çalışmalıyız" dedi.

- ANTALYA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Serik'te Siyasi Parti Başkanları Biraraya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement