Eşinin kuzeni tarafından öldürülen Kader'in vücudunda 39 bıçak yarası tespit edildi - Son Dakika
3.Sayfa

Eşinin kuzeni tarafından öldürülen Kader'in vücudunda 39 bıçak yarası tespit edildi

Samsun'da eşinin kuzeni tarafından, kolundaki bilezikleri almak için öldürülen Kader Yıldırım'ın vücudunda 39 bıçak yarası tespit edildi.

25.05.2024 14:14  Güncelleme: 15:17

Samsun'un Atakum ilçesinde eşinin kuzeni Mehmet I. (32) tarafından öldürülen 2 çocuk annesi Kader Yıldırım'a yapılan ilk otopsiden kan donduran bir sonuç çıktı.

Olay, dün Atakum ilçesi Balaç Mahallesi 1040'ıncı sokaktaki sitenin 13'üncü katında meydana geldi. Telefonla eşi Kader Yıldırım'a ulaşamayan Fatih Yıldırım (41), eve gitti. Komşusundan tornavida alıp yangın merdivenlerindeki kapıyı açan Yıldırım, 2 çocuk annesi eşini birçok yerinden bıçaklanmış halde kanlar içerisinde buldu. Fatih Yıldırım'ın ihbarıyla olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ekipler, yaptığı kontrolde Kader Yıldırım'ın yaşamını yitirdiğini belirledi. Yıldırım'ın cenazesi, yapılan incelemenin ardından otopsi için Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin morguna, eşi Fatih Yıldırım ise ifadesi için emniyete götürüldü. Yıldırım'ın ilk ifadesinde, eşinin kolundaki bileziklerin çalındığını söyledi.

300 BİN LİRA BORCU VARMIŞ

Olayla ilgili çalışma başlatan polis, cinayeti aynı binanın 3'üncü katında oturan ve Fatih Yıldırım'ın halasının oğlu olan Mehmet I.'nın işlediğini tespit edip, düzenlenen operasyonla şahsı gözaltına aldı. Bilezikleri de ele geçirdi. Mehmet I. ifadesinde, başka birine 300 bin lira borcu olduğunu, bilezikleri kolundan alıp borcu ödemek için cinayeti işlediğini itiraf etti.

Eşinin kuzeni tarafından öldürülen Kader'in vücudunda 39 bıçak yarası tespit edildi

DEFALARCA YARALAMIŞ

Kader Yıldırım'ın yapılan ilk otopside, vücudunda 39 bıçak yarası tespit edilirken, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

Eşinin kuzeni tarafından öldürülen Kader\'in vücudunda 39 bıçak yarası tespit edildi
Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa Eşinin kuzeni tarafından öldürülen Kader'in vücudunda 39 bıçak yarası tespit edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (15)

  • Mehmet Kaynar: RAHAT HAYAT YAŞAMAK İSTEYENLERİN GERİ DÖNÜLEMEZ HATALARI BÖYLESİ BÜYÜK ACILARA DRAMLARA ANILARI BIRAKIYOR. BEN YAPAYIM BAŞARAYIM AZ YADA ÇOK BENİM EMEĞİM DİYEN YOK BULUNLA YETİNMEYİP ATEŞ BIRAKIYOR ORTAYA. 40 0 Yanıtla
    Şahın canim: Kardeşim böyle bir vahşeti rahat hayat yaşamakla nasıl anlatırsın ya. Hırsızlık yapmayı bir yerde anlarım ama para için bir insanı, iki çocuk annesi bir kadını öldürmek canavarlık bence. Kısas da hayat vardır. 7 2 Selçuk SEFEROĞLU: kısasta hayat vardır 6 0
  • Demir: Yeter artık İdam için ne beklenir 23 1 Yanıtla
  • Selçuk SEFEROĞLU: can almadan önce can verme korkusu olmalı bunun için kısasta hayat vardır 5 0 Yanıtla
  • Halis Çelik: bu ülkeye idam şart başka yoli yokturrrr 2 0 Yanıtla
  • Bulent Cebeci: İDAM !!! 1 0 Yanıtla
  • Bir rüya null: ayni şekilde o adamida öldürün.... kisasa kisas vardir 1 0 Yanıtla
  • Ugur Yıldız: idam istiyorum 1 0 Yanıtla
  • yusuf ÇAKMAK: bunları yapan yakalanacağını anlamıyomu aceba çok merak ediyorum içeri girdikden sonra borcu ödesen nolacak . 0 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement