SEU Rektörü Doğan'dan Cumhuriyet Bayramı Mesajı - Son Dakika
Yerel

SEU Rektörü Doğan'dan Cumhuriyet Bayramı Mesajı

SEU Rektörü Doğan\'dan Cumhuriyet Bayramı Mesajı

Selahaddin Eyyubi Üniversitesi (SEU) Rektörü Prof. Dr. Ekrem Doğan, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle açıklamada bulundu.

29.10.2014 10:21

Selahaddin Eyyubi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ekrem Doğan, Atatürk önderliğinde verilen istiklal mücadelesinin büyük bir zaferle sonuçlanmasının ardından milletin iradesinin yönetime yansıması için 29 Ekim 1923'de ilan edilen Cumhuriyet'in 91. yıldönümünü büyük bir coşkuyla kutladıklarını söyledi.

Cumhuriyet'in ilan edilmesinin, milleti muasır medeniyet hedefine ulaştıracak adımların en önemlisi olduğunu ifade eden Rektör Doğan şöyle dedi:

"Cumhuriyet ve demokrasi en önemli değerlerimizdendir. Selahaddin Eyyubi Üniversitesi olarak da "Her alanda gelişmiş, üretken, zengin, demokrat ve modern bir Türkiye" idealine ulaşılması için üzerimize düşen görevi yerine getirmenin gayreti içinde olacağız. Bu duygularla cumhuriyetimizin kurucusu Atatürk'ü ve bu ülkenin bugünlere gelmesine canları ve kanları ile emek veren aziz şehitlerimizi saygı ve rahmetle, gazilerimizi minnetle anıyorum. Bütün vatandaşlarımızın Cumhuriyet Bayramını kutluyorum"

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel SEU Rektörü Doğan'dan Cumhuriyet Bayramı Mesajı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement