Seyitgazi'de İftar Sofraları - Son Dakika
Yerel

Seyitgazi'de İftar Sofraları

Seyitgazi\'de İftar Sofraları

Seyitgazi Belediyesi’nin Ramazan ayı boyunca her akşam farklı bir mahallede kurduğu iftar sofraları, bu kez Değişören Mahallesi’nde kuruldu.

13.07.2015 15:26

Seyitgazi Belediyesi'nin Ramazan ayı boyunca her akşam farklı bir mahallede kurduğu iftar sofraları, bu kez Değişören Mahallesi'nde kuruldu.

Seyitgazi Belediyesi tarafından bu sene ikincisi düzenlenen iftar buluşmaları devam ediyor. Son olarak Değişören Mahallesi'nde, Sarayören ve Taşlık mahallelerinin katılımıyla gerçekleşen iftar sofrasında yüzlerce vatandaş oruç açtı. Ramazanın ilk gününden itibaren orucunu vatandaşlarla birlikte açan Seyitgazi Belediye Başkanı Hasan Kalın, masaları tek tek dolaşarak, iftara katılanlarla sohbet etti. Vatandaşların ilgisiyle karşılaşan Başkan Kalın, Ramazan ayının manevi atmosferinde mahalle sakinleri ile birlikte oruç açmanın mutluluğunu yaşadığını söyledi. Başkan Kalın, "Geleneksel hale gelen Seyitgazi iftar buluşmaları ile tarif edilemez bir mutluluk yaşıyoruz. Sizlerle birlik, beraberlik ve kardeşlik duyguları içinde mütevazi sofrayı paylaşmak bizim için daha anlamlı oluyor. Allah ibadetlerinizi kabul etsin. Şimdiden Ramazan Bayramınız mübarek olsun" dedi.

İftara katılan mahalle sakinleri ise düzenlenen programdan dolayı Seyitgazi Belediyesine teşekkür ederek, Başkan Kalın ile bol bol fotoğraf çektirdiler. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Seyitgazi'de İftar Sofraları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement