Siirt Emniyet Müdürlüğü'nden Sbs'ye Hazırlanan Öğrencilere Kitap ve Cd Desteği - Son Dakika
Yerel

Siirt Emniyet Müdürlüğü'nden Sbs'ye Hazırlanan Öğrencilere Kitap ve Cd Desteği

Siirt Emniyet Müdürlüğü\'nden Sbs\'ye Hazırlanan Öğrencilere Kitap ve Cd Desteği

Siirt Emniyet Müdürlüğü tarafından Seviye Belirleme Sınavı'na (SBS) hazırlanan öğrencilere kitap ve ders konularına ilişkin CD desteği verildi.

14.03.2013 16:39

Siirt Emniyet Müdürlüğü tarafından Seviye Belirleme Sınavı'na (SBS) hazırlanan öğrencilere kitap ve ders konularına ilişkin CD desteği verildi.

İl Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü tarafından SODES kapsamında hazırlanan "Bir Dile Bin Olsun Bin Dile Yol Olsun" projesi uyarınca SBS'ye hazırlanan 8. sınıf öğrencilerine dağıtılacak olan 750 adet kitap ve CD için Haşim Öztanık Orta Okulu'nda bir tören düzenlendi. Vali Vekili Gürbüz Saltaş, Emniyet Müdürlüğü'nün uygulamaya koyduğu özellikle sosyal içerikli projelerin büyük başarı elde ettiğini belirtti. Saltaş "Bu projeler gerçekten büyük bir başarı ile ilgileniyor. Bu projelerin sosyal içerikli olması ayrı bir önem taşıyor. Emeği geçenleri kutlarım" dedi. Daha sonra çocuklarla sohbet eden Saltaş, onlara hangi mesleği seçeceklerini sorarak çok çalışmaları konusunda öğütler verdi. Törene Emniyet Müdürü Mutlu Ekizoğlu ve emniyet üst düzey yöneticileri ile öğrenciler katıldı.

Proje dahilinde on ayrı orta okulda öğrenim gören öğrencilere toplam 750 adet kaynak kitap ve CD dağıtılacak. - SİİRT

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Siirt Emniyet Müdürlüğü'nden Sbs'ye Hazırlanan Öğrencilere Kitap ve Cd Desteği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement