Silifke Eml'ye Cnc Torna Makinesi Alındı - Son Dakika
Yerel

Silifke Eml'ye Cnc Torna Makinesi Alındı

Silifke Eml\'ye Cnc Torna Makinesi Alındı

Silifke Endüstri Meslek Lisesi Makine bölümüne CNC Torna (Bilgisayar Destekli Torna Makinesi) alındı.

10.01.2012 12:58

Silifke Endüstri Meslek Lisesi Makine bölümüne CNC Torna (Bilgisayar Destekli Torna Makinesi) alındı. Kaymakam Fatih Damatlar CNC torna makinesini yerinde çalışırken inceledi.

Alınan CNC torna makinesi hakkında bilgi almak ve incelemede bulunmak için Endüstri Meslek Lisesine giden Kaymakam Fatih Damatlar, okul müdürü Celalettin Kara'dan makine hakkında bilgi aldı.

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından 60 bin TL'ye alınan CNC torna makinesinde bu günden itibaren okulda eğitim gören 80 öğrenci ve sivillere özel verilen kurslara katılan 20 kişi yararlanacak.

Endüstri Meslek Lisesine alınan CNC torna makinesinin okul dışına da hizmet vereceğinin altını çizen Kaymakam Fatih Damatlar, "Okulumuzda 160 saatlik CAD (Bilgisayar Destekli Çizim Programı) kursu başladı. Kurslarımıza şuan 20 kişi katılıyor. Bu kursta başarı gösteren kursiyerlerimiz iş sıkıntısı çekmeyecek. Bu programı öğrenen kişiler istediği yerde iş bulabilecek. Artık mekanik tornacılık bitme noktasına geldi. Günümüz teknolojisi CNC ve CAD CAM programını kullanıyor" dedi. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Silifke Eml'ye Cnc Torna Makinesi Alındı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement