Suriye sınırındaki Karkamış Gümrük Kapısı'nda, 1 havalı tüfek, 5 kuru sıkı tabanca, bin 700 av tüfeği mermisi ve 135 cep telefonu ele geçirildi.
GAP Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, Karkamış Gümrük Muhafaza Kaçakçılık ve İstihbarat Bölge Amirliği'nce Karkamış Gümrük Kapısı'nda gerçekleştirilen operasyonda, Suriye uyruklu A.R. yönetimindeki 814165 plakalı otomobil ve Suriye uyruklu yolcular N.E ve R.A. şüphe üzerine durdurularak arandı.
Aramada, 1 havalı tüfek, 5 kuru sıkı tabanca, bin 700 av tüfeği mermisi, 4 kutu havalı tüfek saçması, 135 cep telefonu, 75 sim kart ile 100 hazır kart bulundu.
Gözaltına alınan şüpheliler hakkında yasal işlem başlatıldığı bildirildi.
Muhabir: Orhan Çiçek
Yayıncı: Sevil Çelik - GAZİANTEP
Son Dakika › Yerel › Sınırda Silah ve Cep Telefonu Operasyonu - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.