Sivas Fotoğraf Sanatçıları Derneği'nden "Ulaş Sergisi" - Son Dakika
Yerel

Sivas Fotoğraf Sanatçıları Derneği'nden "Ulaş Sergisi"

Sivas Fotoğraf Sanatçıları Derneği\'nden "Ulaş Sergisi"

Açılışını Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz ve Vali Zübeyir Kemelek'in gerçekleştirdiği Sivas Fotoğraf Sanatçıları Derneği çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

02.04.2013 12:36

Açılışını Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz ve Vali Zübeyir Kemelek'in gerçekleştirdiği Sivas Fotoğraf Sanatçıları Derneği çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Dernek, Cumhuriyet Üniversitesi Güzel Sanatlar Galerisi'nde Ulaş konulu bir fotoğraf sergisi düzenledi. Serginin açılışını Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Faruk Kocacık, Ulaş Kaymakamı Ali Altınkaynak, Cumhuriyet Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Şaziye İlknur Okatan gerçekleştirdi.

Açılış öncesi görüşlerini dile getiren Rektör Kocacık derneğin hazırladığı sergiye teşekkür ederek üniversite de gerçekleştirilen sanat çalışmalarının artarak sürmesini diledi. Ulaş'ın en güzel şekilde objektiflere yansıtıldığını vurgulayan Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Faruk Kocacık, dernek yönetimine bundan sonraki çalışmalarında başarılar dileyerek destek noktasında yanında olduklarını yineledi.

Ulaş Kaymakamı Ali Altınkaynak ise ilçede 'Fotoğraf Evi' üyelerini her zaman görmek istediklerini dile getirdi. Kısa süreli ilçe gezisinden zengin karelerin sergiye yansıdığını belirten Altınkaynak, bundan sonraki çalışmalarında derneğe başarılar diledi.

Derneğin açılışının ardından davetliler 60 fotoğrafın bulunduğu sergiyi gezerek Dernek Başkanı Selahattin Yasak'tan bilgi aldı.

Sergide Cumhuriyet Üniversitesi öğrenci ve personellerinin, Alpin Doğa ve Spor Kulübü ile TDED Sivas Şubesi Fotoğraf Topluluklarının, Fotoğraf Evi dernek üyelerinin Aralık ayında Ulaş'a yaptıkları bir günlük ziyaretteki fotoğrafları yer aldı. - SİVAS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sivas Fotoğraf Sanatçıları Derneği'nden 'Ulaş Sergisi' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement