Siyah İnciler'den Soma Kaymakamı Atçı'ya Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Siyah İnciler'den Soma Kaymakamı Atçı'ya Ziyaret

Siyah İnciler\'den Soma Kaymakamı Atçı\'ya Ziyaret

Somaspor'un ateşli taraftar gurubu amigoları Murat İnce ve Emre Erşin, Soma Kaymakamı Mehmet Bahattin Atçı'yı makamında ziyaret etti.

11.10.2013 16:24

Bölgesel Amatör Lig'de 8. grupta yer alan Somaspor'un ateşli taraftar gurubu amigoları Murat İnce ile Emre Erşin göreve yeni başlayan ve tam bir futbol hastası olan Soma Kaymakamı Mehmet Bahattin Atçı'yı makamında ziyaret ettiler. Kaymakam Atçı'ya 12 numaralı Somaspor forması ve atkısı hediye eden amigolar Pazar günü oynanacak Edremit Belediyespor karşılaşmasında yine aralarında görmek istediklerini ifade etti.

Amigolara önemli tavsiyelerde bulunan Kaymakam Atçı, "Sizlere maçlarda önemli görevler düşüyor. Futbolda amaç centilmence oynayarak izleyenlere güzel vakitler geçirilmesidir. Bu konuda sizlerin seyirciyi elinde tutma gibi bir özelliği var. O gibi durumlarda tansiyonu düşürmek çok önemli. Seyirci polis ve jandarmayı dinlemez, o kulübün amigosunu dinler. Bu konuda sizlerde seyirciyi iyi yönlendirdiğinizde ortaya çok güzel tablo çıkacaktır." dedi.

TAKIMA DESTEK VERİLMESİ ŞART

Somaspor'un ligde güzel konumda yer aldığını belirten Kaymakam Atçı, "Soma Kömür İşletmeleri'ne Soma'nın bu takımına sahip çıktığı için teşekkür ediyoruz. Ama bu takım Soma'nın bu şirketimize Somalı iş adamlarının kurumların destek çıkması gerekiyor. Bu takım şampiyonluğa aday ve de layık bir takım. Somalıların bu takıma destek çıkmalarını istiyoruz. Bu konuda da bayram sonrası bir toplantı ile bu kulüp için neler yapılabilir bunu konuşacağız." dedi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Siyah İnciler'den Soma Kaymakamı Atçı'ya Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement