Soma'da Kurumlar Arasında Koordinasyon Çalışması - Son Dakika
Yerel

Soma'da Kurumlar Arasında Koordinasyon Çalışması

Soma\'da Kurumlar Arasında Koordinasyon Çalışması

Soma Kaymakamlığı öncülüğünde kamu kurum ve kuruluşları arasında koordineyi sağlamakla ve ilçede devam eden yatırımlarla ilgili önemli bir toplantı gerçekleştirildi.

06.09.2012 13:38  Güncelleme: 13:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Soma Kaymakamlığı öncülüğünde kamu kurum ve kuruluşları arasında koordineyi sağlamak ve ilçede devam eden yatırımlar ile ilgili önemli bir toplantı gerçekleştirildi. Soma Belediyesi Meclis Toplantı salonunda yapılan toplantıya Kaymakam Abdülkadir Karataş, Belediye Başkanı Hasan Ergene, İlçe Jandarma Komutanı Kd. Yzb İbrahim Kılınç, İlçe Emniyet Müdürü Cahit Şahin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahsin Altunsoy, İl Genel Meclis Üyeleri, belediye meclis üyeleri, köy ve merkez muhtarları ve kamu kurum ve kuruluş amirleri katıldı. Kurum amirlerinin kurumlarıyla ilgili sunumlarına yer verilen toplantıda eğitim, sağlık, asayiş, Soma şehir merkezi ve köylerde yapılan ve yapılacak yatırımlar konusunda bilgilendirmeler yapıldı. Toplantının amacına ilişkin konuşan Kaymakam Abdülkadir Karataş, "Kamu kurum ve kuruluşları ile mahalli idareler arasında işbirliği ve koordinasyonu sağlamak, bu konuda aksayan yönler varsa bunları değerlendirmeye almak. Toplantımızın temel amacı budur"dedi.

Kaymakam Karataş, toplantıya ev sahipliği yapan Belediye Başkanı Hasan Ergene'ye misafirperverlikleri nedeniyle şükranlarını sundu. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Soma'da Kurumlar Arasında Koordinasyon Çalışması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement