Soma'da Okul Aile Birliği'nden Öğretmenler Günü Yemeği - Son Dakika
Yerel

Soma'da Okul Aile Birliği'nden Öğretmenler Günü Yemeği

Soma\'da Okul Aile Birliği\'nden Öğretmenler Günü Yemeği

Soma 13 Eylül Gama Ortaokulu Okul Aile Birliği yönetimi, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle öğretmenlere yemek ikramında bulundu.

28.11.2012 14:54

Soma 13 Eylül Gama Ortaokulu Okul Aile Birliği yönetimi, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle öğretmenlere yemek ikramında bulundu.

Okulda düzenlenen yemeğe Kaymakam Abdülkadir Karataş'ın yanı sıra Belediye Başkan vekili Mustafa Çamzeybek, Belediye Meclis üyesi Şeref Kavruk, İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahsin Altunsoy, şube müdürleri, Okul Müdürü Mehmet Şenbaş, idareciler ve öğretmenler katıldı. Yemekten önce konuşan 13 Eylül Gama Ortaokul Müdürü Mehmet Şenbaş, okulunun ilçede adeta bir amiral gemisi gibi görüldüğünü, buna layık olmaya çalıştıklarını kaydetti. Şenbaş, Soma ve Manisa'nın gururu olmaktan mutlu olduklarını ifade etti.

Kaymakam Abdülkadir Karataş ise, öğretmenlere hazırladığı bu jest nedeniyle Okul Aile Birliği Başkanı Nuran Uzun ve yönetimine teşekkür etti. Öğretmenliğin kutsal bir meslek olduğunu söyleyen Karataş, "Öğretmenlik çok güzel bir meslek. Benim bir oğlum da öğretmen. Bir öğretmen babası olmaktan da gurur duyuyorum" dedi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Soma'da Okul Aile Birliği'nden Öğretmenler Günü Yemeği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement